Nyitott garázs / Kocsibeálló 617/2

218,000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Optima XL nyitott garázs építés  322 x 612 cm méretben
Weka garázsok gyártása, garázsok carportok építése költséghatékonyan biztosítja autója védelmét.

Raktárról azonnal szállítható masszív Weka nyitott garázs

Cikkszám: 617.3260.00.00 Kategória:

Nyitott garázs / Kocsibeálló 617/2

Nyitott garázs Optima XL típus

 • WEKA NYITOTT GARÁZSUNK RÉSZLETES BEMUTATÁSA:
 • Oszlopméretek masszív 120 x 120 mm szelvényméretűek. Fontos  megjegyezni, hogy a teljes szerkezet konzervált / telített faanyagból készül a tartósság érdekében.
 • Tetőszerkezet hóteherbírása: 125 kg/m2
 • Nyitott garázs tetőszerkezetét tartó pillérek szelvénymérete: 120 x 120 mm
 • 5-év gyári garancia az impregnált  faanyagra
 • Nyitott garázs áthaladási szélessége: 270 cm
 • Optima garázsunk áthaladási magassága: 215 cm
 • Pillérek távolsága: 181 cm
 • Teljes tetőfelület mérete szélesség x mélység: 322 x 612 cm
 • A garázs teljes szerkezete lapra szerelten, összecsomagolva vehető át raktárunkban vagy kérhető a házhoz szállítás. A mellékelt részletes összeszerelési útmutató alapján az előre gyártott elemek összeszerelése egyszerű és gyors. Az alap csomagolás minden szükséges szereléket tartalmaz, kivéve a pillérek talajhoz rögzítését szolgáló alkatrészt, amely lehet a helyszín adottságainak megfelelően betonozható H-vas vagy talajcsavar stb.
 • A garázs oldalfalai opcionálisan rendelhetők, nem részei az alap árnak. Az egyes pillérek közötti távolság minden esetben 181 cm. Ennek megfelelően tetszés szerinti oldalfalelem rendelhető, így teljes egészében vagy csak részlegesen is belátásgátló oldalfalat tud építeni a garázs pillérközeibe.

A garázs szakszerű összeállításhoz szüksége lesz még 8db 120mm-es horganyzott H-vasra, melynek ára: 32.000 Ft / 8db  (kötőelemekkel együtt)

Opcionálisan kérhet helyszíni kivitelezésre is ajánlatot. Helyszíni összeépítés munkadíja alapozási munkák nélkül: 55.000 Ft+Áfa-tól  (Pest megyében) helyszíntől függően.

A faanyag lazúrral történő kezeléséhez ide kattintva rendelhet festéket is:Festékek, kiegészítők

Ha nem festi le lazúrral a telített faanyagot az akkor sem megy tönkre de az UV sugárzás miatt fél éven belül megszürkül, megfeketedik a faanyag.

A faanyag konzerválása az egyik legjobb fakonzerválási technológiával történik, részletek ide kattintva olvashatók a telített faanyagról

Garázsok építése fából akár egyedi méretben is lehetséges. Kérjen ajánlatot!

Nem mindenki kertjében fér el azonban egy garázs, az meg még kevesebb esetben oldható meg, hogy a házba építsük be az autó tárolására szolgáló helységet. Ezekben a helyzetekben lehet megoldás a nyitott garázs, ami nem foglal akkora helyet, mint a zárt, mégis megvédi az autót az esőtől, jégesőtől, hótól, és a madárürüléktől is.

 

 

További információk

Tömeg391 kg
Méretek612 x 322 x 215 cm
Telepítési feltételek

Alapozási rajz alapján a garázs pillérei alá beton tönkalapot kell készíteni. Alapozáskor az alapba kell rögzíteni a pillértartó horganyzott 120mm-es H-vasakat. Vagy betonozás nélkül is készíthető tönkalap talajcsavarok segítségével.

Alapozási rajz a garázs betonozásához  Alapozási rajz a garázs betonozásához

 • Helyszíni összeszerelés munkadíja Pest megyében  55.000 Ft + Áfa  díjtól a helyszín függvényében változhat.  Pest megyén kívüli építési helyszín esetén a munkadíj megbeszélés kérdése.
 • Tönkalapozás:Javasolt a talajcsavarok használata, melyek ára 11.500 Ft / db →  92.000 Ft / 8db  ebben az esetben nem kell beton alapot készíteni. Vagy betonozható H-vasakkal is megoldható a tönkalapozás, de a H-vasak + betonozás költségesebb, mint a talajcsavaros pillérrögzítés.
 • Amennyiben a festést is szeretné megrendelni:Tetszőleges RAL színre  2 rétegben, anyag + munkadíja:  55.000 Ft + Áfa  minőségi Remmers lazúrral
MentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés

Érdekelhetnek még…