Kerti faházépítés, hogy a kinti munka öröm is legyen egyben

Van, akinek a kerti munkák, a veteményezés a mindennapi életének a része, és örömét leli benne, így egy kerti faház építése már igazán nem okozhat gondot. Főleg abban az esetben, ha a sok kerti elfoglaltság miatt szükség van egy helyre, ahová elpakolhatja a kerti szerszámait, vagy akár le is dőlhet egy időre, megpihenve a munka fáradalmaitól.

 

Egy kerti faház sokrétűsége

A fentieken túl még számos olyan alkalom adódhat, amikor nagy hasznát lehet venni egy ilyen építménynek. Ilyen például az az eset, amikor társasházban él az ember, és nincs lehetősége a természet szépségeit nap mint nap megcsodálni. Jó lenne ilyenkor néha elvonulni valahová, ahol zöld veszi körül az embert.

Ha van egy hétvégi telek a közelben, egy kerti faház építése jelentősen meg fogja dobni nemcsak a tulajdon értékét, de a tulajdonos hangulatát is. A rendszeresen a természetben kiránduló ember sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, főleg akkor, ha még kerti munkát is végez. A felépített fa- vagy gerendaház révén társadalmi élete is kiszélesedhet, ugyanis lesz végre egy megfelelő hely elhívni a barátokat, ismerősöket, kollégákat.

 

Kerti faházépítés – de hogyan álljunk neki?

Először is át kell gondolni, hogy melyek azok a rendeltetési célok, amelyekre igénybe szeretnénk venni ezt az épületet. Ha ez megvan, akkor célszerű egy olyan webáruházat választani, ahol a kezdetektől végig jelen van a cég a potenciális vásárló mellett, és fogja a kezét, ha szüksége van rá. Ez lehet már a tervezési folyamatban a tanácsadás, vagy az összeszerelés, beüzemelés is.

Weka hétvégi faház építés

Hétvégi faház Müritz

Webáruházunk kerti faház kínálata mindenféle igényt ki tud elégíteni, és az Ön keresését már a kategóriák csoportosításával is leegyszerűsítettük. Külön bontásban találhatja meg a nagyobb alapterületű, prémium gerendaházakat, és külön kategóriában a szerszám tárolására is alkalmas, kisebb építményeket. Ha egészen kicsi faházat keres, akkor az 1-4 m2-es almenüt böngéssze! A másik menüpont pedig a nagyobb faházak, kerti tárolók ismertetésére szolgál akár 16 m2-ig.

Az egyik legszebb épületünk a Müritz hétvégi gerendaház, amely kettős céllal szolgálhatja új tulajdonosait. Egyrészt akár egy gyermekes család is elfér benne hétvégenként, másrészt pedig kisebb helyiségei akár szerszámtárolóként is funkcionálhatnak. Így egyszerre élvezheti az együttlét örömteli pillanatait a természetben, amelyet időnként megszakíthat egy kis kerti munkával.

 

 

A lapra szerelt, de alakítható faházak

Webáruházunkban mindegyik szerkezet már kész alaprajzzal rendelkezik, de ha Önnek valamilyen speciális igénye van, akkor nyitottak vagyunk és törekszünk ezek megvalósítására. Amennyiben egy kész konstrukció megfelel az Ön ízlésének, akkor mód van arra is, hogy bizonyos elemek változtathatók vagy kiegészíthetők legyenek.

Ilyenek például a nyílászárók vagy a teraszok. Vannak olyan faházak, amelyek beépített, hatalmas terasszal rendelkeznek, míg mások esetében Öntől függ, hogy a ház előtti részen mekkora területet alakít ki, ahol fogadhatja a vendégeket, vagy csak hallgatja a madárcsiripelést egy bögre forró tea társaságában. A nyílászáróknál van, amikor Ön adhatja meg azok irányát, illetve spalettát is vásárolhat hozzájuk kiegészítőként.

A lapra szerelt, fóliázott csomagokban természetesen natúr színű elemeket talál, de ha szüksége van segítségre, akár a festésben, akár az összeszerelésben, akkor ne habozzon, bátran keresse munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségek valamelyikén! Ha mégis úgy dönt, hogy belevág a kerti faház építésének rejtelmeibe és összeállításába, a csomaghoz tartozó részletes műszaki alaprajz és összeszerelési útmutató biztosan a segítségére lesz!