Design faház

A design faház egy olyan, minden kényelemmel ellátott építmény, amely a mára már rendkívül sokoldalú felhasználási igényeknek kíván megfelelni, és teszi ezt az elnevezéséhez méltón egy elegáns formatervezéssel. A design faházakat be lehet rendezni kerti pihenőként, hétvégi háznak, vendégháznak, dolgozószobának, szaunaháznak, barkácsműhelynek vagy szinte bármilyen egyéb foglalatosság színteréül.

Oldalainkon kimeríthetetlen mennyiségű ötleteket talál a kivitelezés különféle módjaira, mind az anyagot, alaprajzot és elrendezést tekintve. A faházat Ön is összeállíthatja saját kezűleg, de kérhet tőlünk is ajánlatot minden egyes munkafolyamatra és azokhoz szükséges alapanyagok beszerzésére.

1–16 termék, összesen 26 db

Melléképületek kertben, hétvégi telken

Napjaink igen népszerű építményei lettek a kerti faházak, amelyek a családi házak, sorházak, kisebb társasházak vagy egyszerűen csak egy hétvégi telek kiegészítései. Funkcionálhatnak önállóan vagy a fő ingatlan melléképületeként, használhatjuk magán célokra vagy benne egy vállalkozást is üzemeltethetünk.

Webáruházunk kerti szerszámtárolói, gerendaházai, Biohort építményei mind azoknak az igényeknek tesznek eleget, amelyekkel egy újfajta életstílus válik megteremthetővé. Közel a családi tűz melegéhez, de mégis elvonultan élni egy kicsit másképpen, a természettel összhangban.

A faházak legkisebb méretben a tárolás igazi nagymesterei, fáskamrának, sportszereknek, kültéri gyermekjátékok elhelyezésére is ideálisnak bizonyulnak. Ahogy növeljük a méretet, úgy nyílnak ki az újabb és újabb lehetőségek, mellyel végül akár egy önálló nyári lakrész is berendezhető.

 

Elvonulások helyszíne

Egyre divatosabbak a különféle tanfolyamok, elvonulások, néhány főtől kezdve egészen a nagyobb csoportokig. A faházak felállításával megteremthetjük a legbensőbb kapcsolat kiépítését a természettel, és bármilyen hobbi űzését a legnagyobb nyugalomban tudunk végezni. A nagyobb faházak már több részre oszthatók, akár egy szaunakabin vagy éppen egy gardróbszoba kialakítását is lehetővé teszik, bátran szárnyalhat a képzelet.

Oldalainkon megannyi alaprajzzal, kivitelezési tervvel és változatos fotókkal mutatjuk be a különféle kategóriájú faházakat, de természetesen minden ettől eltérő ötletre nyitottak vagyunk. Nem kell Önnek szakemberek után sem kutatnia, segítünk az egyes munkafázisok lebonyolításában is.

 

Design faház akár luxus kivitelben

A design faházakkal Ön megteremtheti álmai kerti lakosztályát. Kifinomult, letisztult vonalvezetés, a természetes fa anyaggal összhangban lévő festések és borítások, a hatalmas üvegfelületek mind az eleganciát sugározzák. A nyílászárók dőlésszöge természetesen minden faház esetében választható. Ha Önnek szempont a kültéri fény minél nagyobb jelenléte, akkor válasszon nagyméretű, teli üveg kétszárnyú ajtót, valamint padlóig érő, szigetelt és biztonsági üveggel ellátott egy- vagy kétszárnyú ablakot.

A design faház mellé fényáteresztő oldalpanelekkel ellátott terasz is építhető, de a terasz elérhető hátsó fal nélküli kivitelben is. A design faház padlózata 18 mm vastag, impregnált 45×70 mm párnafákra van szerelve. Mivel minden faház előregyártott elemekből készül, ezért akár tükör szimmetrikusan is összerakható. Építhető akár egy gerendavázas medence mellé is, ahol időtálló kerti bútorokkal a teraszon hűsölve élvezhetjük a zöld környezet szépségét.

A jó hírünk az, hogy a design faház mellé a gerendavázas medencét, a kerti bútorokat és még sok más hasznos kiegészítőt, árnyékolástechnikai elemeket is megtalálhat webáruházunkban. Szerezzen be mindent egy helyről, és spóroljon a szállítási költségen, ismerje meg minőségi szolgáltatásainkat!