Szerszámtárolók, kisebb faházak 1-4 m2

Az olcsó szerszámtárolók, kisebb faházak 1-4 m2-ig elérhetők, és különféle tárolástechnikai megoldásaikkal már nélkülözhetetlenek minden háztartásban, akár lakáson belül vagy házon kívül gondolkodunk. A legkisebb faházaink, szerszámostárolóink ebben a méretben pont elegendő helyet biztosítanak arra, ha néhány holmit szeretnénk elhelyezni. Jó szolgálatot tehetnek kerékpárok, babakocsik, autógumik tárolására, de mellette egy kisebb barkácsműhely is berendezhető már egy ekkora helyiségben. Fáskamrának elegendők a legkisebb típusok.

Az alábbiakban fotóinkkal bemutatott előregyártott szerszámostárolóinkat, faházainkat láthatja, amelyek jó kiinduló elemek lehetnek egy saját elképzelés megvalósítására.

1–16 termék, összesen 23 db

Fáskamrák a legkisebb méretben

A vidéki élet velejárója a romantikus cserépkályha, kandalló, amely fatüzelésű. A fát érdemes közel a házhoz, annak bejáratánál tárolni, így minden nap szinte karnyújtásnyira lesz tőlünk. Az 1-2 m2-es tárolók pont a tűzifa elhelyezésére lettek kitalálva, más nem is nagyon fér el benne, erre viszont kiváló. Elegendő helyet biztosít még azonban szemeteskukák vagy babakocsik, kerékpárok tárolására is, ha csak erre van igény.

 

Szerszámtároló olcsó faházak, 1-4 m2-es kiszerelésben

Ha már nagyobb méretben gondolkodunk, akkor már csak a szükségleteink, illetve a fantáziánk szabhatnak határt a megvalósításnak. Annak függvényében, hogy mekkora a kert, mennyi kerti szerszámgéppel rendelkezik a család, eldönthetjük, hogy melyik az az alapterület, amely megfelel kívánalmainknak, és nyitott vagy zárt tárolót szeretnénk-e.

Kisebb vagy nagyobb szerszámos is kialakítható segítségükkel, a nagyobbak már jó alapot képezhetnek egy kezdő barkácsműhelynek is akár. Tárolhatunk bennünk sportszereket, pl. síléceket, kerékpárokat, de a gyerekek kültéri játékait is, rossz idő esetén. Az autóhoz tartozó, de a garázsban már el nem férő alkatrészeket, gumikat is behozhatjuk ide. Ha kerti bútorral is berendeztük az udvart, netán grillezni is szoktunk, az ezekhez szükséges hozzávalók, kiegészítők, pl. kinti konyhai kellékek, párnák, takarók elhelyezésére is alkalmas a kisebb faházikó.

 

Ha nagyobb méretezésre van igény

Ha Ön úgy dönt, hogy mégsem elegendő az 1-4 m2-es kiszerelés, akkor választhat a 4-16 m2-es szerszámtárolóink, faházaink közül is. Ezek már akár több elhatárolt részre, netán helyiségre is bonthatók, ahol mindenki elraktározhatja a számára szükséges felszereléseket, szerszámokat, alkatrészeket. Tárolóink előre gyártott elemekből készülnek, de különböző méretezésben érhetők el, így ha bármilyen egyedi igény merül fel, cégünk munkatársai igyekeznek azt is megvalósítani. Ezekhez az építményekhez már illeszthető terasz és tetszés szerint helyezhetünk el benne ajtókat, ablakokat.

 

Pihenőház a hétvégi telekre

Minél nagyobb városban lakik valaki, annál inkább vágyik a zöldövezetbe. Ennek egyik megoldása lehet, ha az agglomerációban vagy valahol messzebb, vidéken egy telket vásárol, ahol eltöltheti a hétvégéket vagy a szabadság egy részét. A szerszámtárolók, kisebb faházak 1-4 m2-es méretben is elhelyezhetők a természetben, de mellette javasoljuk, hogy egy nagyobb, 16 m2 körüli vagy annál még nagyobb kerti faházat is építsen fel kertjében, amely ugyan nem lakóingatlan, de baráti összejövetelek vagy családi elvonulások színteréül szolgálhat.

 

Kiegészítők a tárolókhoz

Akármelyik típusú és méretű faházra esik a választás, érdemes már előre gondolkodni és beszerezni hozzá polcokat, belső tartókat, zsákokat, különféle szerelvényeket, beépíteni a világítást. Ha szükséges, a beüzemelésben és festésben is tudnak cégünk munkatársai segítséget nyújtani.