Fém kerti bútorok

Az alábbi kategóriában a fém kerti bútorokat tekintheti meg. A tavasz beköszöntével igyekszünk minél több időt a friss levegőn eltölteni. Akik ezt saját kertben tehetik meg, azok számára igazán ideális, ha egy állandó kerti garnitúra áll a rendelkezésre. Az a legpraktikusabb, ha olyan bútorzat van használatban, amely szabadon kint hagyható, és nem kell tartanunk a kiszámíthatatlan időjárás okozta hatásoktól.

A fém kerti bútorok kiállják a mostani klímánk szélsőségeinek próbáját, és kezelésük sem jár sok feladattal. Ezekkel a bútorokkal garantált a minőségi pihenés, és nem utolsósorban elegáns megjelenésükkel a kertünk díszévé is válhatnak.

1–16 termék, összesen 20 db

Változások a kerti garnitúrák megjelenésében

Az elmúlt években azt tapasztalhattuk, hogy számos termékkategóriában nagy minőségi változások történtek, szerencsére pozitív értelemben. Ilyenek a kerti bútorok is, ahol néhány évtizede még csak a műanyag napozóágyat vagy strandszéket lehetett megtalálni. Mivel egyre több időt töltünk a szabadban, nem volt kérdés, hogy a kerti bútorokat is ugyanolyan prioritással kell kezelni, mint a lakótérben lévő garnitúrákat, azaz a praktikum és esztétikum összhangja kell, hogy minél magasabb szinten megvalósuljon.

Szerencsésebbek azok, akik saját kerttel rendelkeznek, de akiknek csak egy kis teraszuk vagy balkonjuk van, azok se bánkódjanak, hiszen bútorainkkal be lehet rendezni ezeket is, sőt egy kisebb veteményest is ki lehet alakítani.

 

A fém kerti bútorok időtállósága

Azontúl, hogy oldalunkon is számos alapanyagú kerti garnitúra között válogathat, dönteni kell, hogy a praktikum vagy az esztétikum oldalára billenjen-e a mérleg. Vannak, akik nem szeretnének kompromisszumot hozni ezen a téren, számukra ajánljuk a fém kerti bútorainkat, amelyek elegáns színfoltjai lesznek udvarunknak, ugyanakkor nem kell lecserélni őket egy vagy két év múlva.

Kerti bútoraink tekintetében a masszív, strapabíró jellemző kiemelten fontos. Amíg egy lakásban egyenes a padló, úgy kertünkben, bármennyire is sík esetleg a felület, akkor is némileg egyenetlen, hepehupás marad a föld, így biztos lábakon, stabilan kell, hogy álljon az adott modell. Kerti székek esetében nem szabad, hogy inogjon, az asztaloknál pedig különösen fontos, hogy ne boruljon ki semmi rajta.

A fémekből készült garnitúrák és elemeik a leginkább időjárásállóak, nem viseli meg őket a nagy hőingadozás, így ha egy fedetlen udvari részen helyezzük el, akkor sem éri kár őket. Míg egy műanyag bútor esetén számíthatunk rá, hogy egy idő után repedezik, törik, úgy a fém esetében ilyennel nem kell számolnunk. Kezelésük is végtelenül egyszerű, ellentétben a fából készült kerti bútorokkal, amelyeket rendszeresen ápolni kell.

 

A választást befolyásoló további tényezők

Amennyiben a fém kerti bútorainkra esik a választása, akkor tekintse meg az egyes szetteket, és nézze meg, hogy melyik illeszkedik tökéletesen a kertjébe! Fontos átgondolni, hogy ténylegesen mekkora hely áll a rendelkezésre, illetve mi lesz a fő funkciója a kerti garnitúrának, hányan és kik fogják többnyire használni.

Oldalunkon különböző kivitelezéseket árusítunk. Ha jellemző a szabadban való étkezés, az étkezőasztallal kiegészített szettet ajánljuk. Ha a kedvelt stílus inkább mediterrán, akkor jól fog passzolni a mozaikkal kirakott asztallap. Különleges ajánlatunk a két egymásba csúsztatható asztal, így funkciótól függően választható hol egyik, hol másik, vagy mindkettő.

A fém székek, illetve padok párnázottak vagy párna is jár hozzájuk, de a kiegészítőket külön kategóriánk is tartalmaz. Kertünk nyugalmát a pihenőszékekkel tehetjük teljessé. Állítsa össze kedvenc kombinációját, és élvezze a madárcsicsergést családjával vagy barátaival!