Faápolás, festékek, faház kiegészítők, szerelékek

Faápolás, festékek, faház kiegészítők, szerelékek kategóriánkban Ön megtalál minden olyan szükséges felszerelést, hozzávalót, amely a nálunk vásárolt termékekhez, faházakhoz nélkülözhetetlen. Mivel a legfőbb alapanyagunk a fa, ezért rendkívül fontos, hogy annak kezeléséhez minden eszközt biztosítsunk, függetlenül attól hogy mi a felülettel a további szándék. Hiszen védelem minden esetben kell a faburkolatnak.

A faházakon kívül a szerszámtárolók, gerendavázas medencék, szaunaházak összeszereléséhez is, valamint garázsok, pavilonok felépítéséhez is beszerezhet nálunk minden tartozékot. Továbbá válogathat faházakhoz való tetőfedő anyagokból is.

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Kültéri építményeink védelme

Kertünkben a legtöbb építményünk azt a célt szolgálja, hogy egyrészt tárolni tudjunk bennük rengeteg holmit, másrészt védjük bizonyos tárgyainkat. Legfőbb ilyen értéke szinte mindenkinek a személyautója, amelynél a valamilyen szintű fizikai megóvás nélkülözhetetlen. Ugyanakkor nem csak magát a vagyontárgyat kell ellátni védelemmel, hanem magát a felépítményt is, hogy minél hosszabb ideig ki tudja szolgálni a ház és a kert lakóit, és ellássa funkcióit.

Ezeknek a kültéri házikóknak, szerszámtárolóknak a megóvása már azzal indul, hogy kellő szakértelemmel kell összeszerelni őket. Minden egyes nálunk vásárolt termék részletes műszaki tartalommal van ellátva, amely biztosítja az útmutatót az összeszerelés egyes lépéseire vonatkozóan, amelyeket tanácsos betartani.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy nem rendelkezik azzal az affinitással, amely jól jön egy ilyen kerti bútor vagy házilag elkészíthető faház, szerszámtároló összeállításához, úgy bátran keresse meg munkatársainkat, akik a felépítésben, beüzemelésben és a felületkezelésben is segítenek.

 

Faápolás, festékek, faház kiegészítők, szerelékek

Számos esetben tapasztaljuk, hogy egy adott termék megvásárlásakor mennyi minden kiegészítőre lehet még szükség, kezdve a különböző lakkoktól, a festékeken át, egészen az egyes elemek tartópilléréig. Webáruházunk faházainak, szerszámtárolóinak szállításra kész csomagjai tartalmaznak egy alapfelszerelést, amely kell az összeszereléshez, de mivel Önnek is lehetnek egyedi igényei, ezért alapvető, hogy plusz kellékekkel is el tudjuk látni vásárlóinkat.

Ha Ön nálunk szerzi be kerti építményeit, akkor nagy előnye webáruházunknak, hogy mindent egy helyen meg tud vásárolni, így a faházakat be is tudja rendezni kerti bútorral, és el tudja látni a szükséges védelemmel.

Tetszőleges RAL színkódú lazúr rendelésére is van lehetőség, faanyagaink kültéri felületkezelésére pedig Remmers festékeket használunk, amelyet megvásárolhat 2,5 vagy 5 literes kiszerelésben. Szívesen szállítunk Önnek csak festéket, de az egyes kültéri szerkezeteket helyszíni festéssel együtt is beszerezheti nálunk.

 

Faházakhoz tetőfedő anyagok

A különféle szerelékeken túl faházainkhoz biztosítjuk az Ön számára a tetőfedés alapanyagait is. A szerszámtároló faházakhoz igény esetén tudunk tetőfedő zsindelyt és bádogos anyagokat is szállítani, amennyiben a tárolókat is tőlünk vásárolja, illetve megvásárolhatja az esővizet elvezető csatornát, orombádogot is hozzá, különféle színekben. Bővebb információért lépjen kapcsolatba cégünk munkatársaival, akik igyekeznek minden területen megoldást találni, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek.