Kiegészítők árnyékolókhoz

A pergola kiegészítők épp olyan lényeges tárgyak, mint maguk az árnyékolók. Az árnyékolás napjaink kulcsfontosságú feladata, függetlenül attól, hogy állandó vagy ideiglenes megoldást keresünk. 

Webáruházunkban ennek megfelelően a terasztetőktől, pergoláktól, szaletliktől kezdve a különféle lugasokon át egészen a napvitorlákig, napernyőkig mindenféle árnyékolástechnikai megoldás megtalálható. Ezekhez az építményekhez, kellékekhez tartozó nélkülözhetetlen alapelemek vagy a kényelmi szintünket emelő praktikus kiegészítők az alábbi kategóriában kerülnek bemutatásra.

1–16 termék, összesen 21 db

Ideiglenes kerti kellékek vagy állandó építmények

Mindenki más céllal érkezik erre az oldalra, amikor valamilyen megbízható árnyékolástechnikai megoldást keres. A legkisebb és legolcsóbb válasz egy napernyő, amelyet megtalálunk magánszemélyek kertjében éppúgy, mint vendéglátóipari egységeknél vagy strandokon. Ha a lefedni kívánt terület néhány asztalnál és széknél már jóval nagyobb, akkor bevethetőek a mostanában egyre keresettebb napvitorlák, amelyek a teraszok felett éppúgy jól mutatnak, mint a kertben, ahol a kerti garnitúrát, egy gerendavázas medencét vagy egy kisebb tavat is árnyékolhatnak nagy terjedelmük révén.

Míg a napernyők és napvitorlák olyan kellékek a kertben, amelyeket általában csak egy-egy napra vagy egy hétvégére állítanak fel, pl. ha egy születésnapi parti vagy kerti grillezés zajlik, a terasztetők, pergolák stabil társainkká válhatnak, és akár tároló vagy kocsibeálló is kialakítható a felhasználásukkal.

 

Pergola kiegészítők

Webáruházunkban külön kategóriában találhatók meg azok a kiegészítők, amelyek részei az egyes szerkezeteknek, és szükség van rájuk külön elemként is vagy pedig időszakosan pótlásként. Ide tartoznak olyan elemek, mint pl. az esővédő huzatok, a fali vagy padló konzolok, rolók és más védőhuzatok, amelyek mind-mind akkor hasznosak, ha az adott árnyékolástechnikai eszköz, pl. a pergola már megvan, csak valamilyen szerelvény vagy egyéb kellék hiányzik a tökéletes végeredményhez.

Amikor már kész a vágyott építmény, jól jöhetnek kisebb vagy nagyobb, kényelmi funkciót ellátó holmik is. Ilyenek a különféle hangulatvilágítási tárgyak, hiszen segítségükkel a kellemes hűvös nyári estéken is megoldható a kellemes kint tartózkodás, nem kizárólag napközben. Ilyenkor viszont gondoskodnunk kell a megfelelő kültéri világításról is, valamint a szúnyogok ellen is fel kell vennünk a harcot. Nem ritka az éjszakába nyúló baráti összejövetel sem, amikor már tényleg hidegebb van. Webáruházunk kültéri hősugárzóival még egy kis melegítésre is sor kerülhet. 

 

A rolók és elhúzható árnyékolók

Rendkívül praktikus kiegészítők az árnyékolókhoz azok az elemek, amelyek az időjárás változékonyságának és igényeinknek megfelelően alakíthatók. Az elhúzható rolók által borúsabb időben is lehetőség van a teraszon üldögélni vagy grillezni. Amikor a nap megint előbújik, néhány könnyed mozdulattal ismét elhúzhatjuk a rolókat. Ezek a műanyag vagy textil borítások megvédenek a kisebb esőzésektől is, de érdemes tudni, hogy nem felhőszakadások megállítására készültek. Ilyenkor, ha van rá mód, ajánlatos elpakolni ezeket a modelleket.

 

Tárolók, kocsibeállók

A terasztetők a legstrapabíróbb építmények kínálatunkban, melyek akár újabb helyiségek létrehozását is jelenthetik házunk körül. Nyitott vagy zárt verandák, esőbeállók és kültéri nyitott garázsok készülhetnek általa, és webáruházunkban számos fotó adhat ötleteket a megvalósításukhoz. Kerékpár vagy babakocsi tárolásának, kültéri grillező megépítésének vagy csak kerti bútorok elhelyezésének is kiváló eszköze lehet, melyekhez szintén mindent megtalál oldalainkon.