Rattan kerti bútorok

A rattan kerti bútorok növekvő népszerűségének köszönhetően webáruházunkban is egyre szélesebb körű kivitelezésben és mennyiségben találkozhat ezekkel a bútordarabokkal. Ugyanis a kertben, udvaron töltött idő nem szabad, hogy csak a gyümölcsfák metszését, a fűnyírást vagy a veteményezést jelentse.

A jól megérdemelt munka után Önnek is jár a pihenés, amelyet egy rattan kerti garnitúra minden szempontból kielégít. Válogasson a különféle összeállítások között az alábbi oldalunkon annak megfelelően, hogy egy közös családi ebéd, egy könnyed délutáni olvasás a madárcsicsergésben, vagy egy esti baráti összejövetel megszervezése a cél. Az elegáns és praktikus műrattanok betölthetnek bármilyen funkciót.

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

A töretlen népszerűség jegyében

Ugyan a műanyag környezeti megítélése eléggé megosztó, de a műrattan olyan előnyökkel rendelkezik, amelyek mégis az élvonalba helyezik a műanyagok típusain belül. Sokan ódzkodnak mindenféle műanyagtól, hivatkozva – jogosan – az egyre növekvő környezetszennyezésre, ugyanakkor a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően napjainkban már cél az egyre rövidebb bomlásidejű műanyagok előállítása, valamint az elhasznált műanyagok szelektív újrahasznosítása.

Így alakult ki az a tendencia, hogy a kerti bútorok között is megjelentek a különböző rattan árucikkek, amelyek sokoldalúságuknak és páratlan tulajdonságaiknak köszönhetően már jó pár éve az élvonalba kerültek.

 

A rattan kerti bútorok előnyei

A műrattan egy olyan műanyag, amelynek a kifejlesztése során a maximális erősségre és ellenállóságra törekedtek. Ennek hatására a polyrattan kerti bútorok masszívak, stabilak, és nem kell azzal számolnunk, hogy néhány év múlva le kell cserélni a kerti garnitúránkat egy újabbra.

A polyrattan másik előnyös jellemzője, hogy jól idomul napjaink egyre szélsőségesebb időjárásához. Nem reped, nem töredezik szét a nagy napi hőingások miatt, és ellenáll a forróságnak, a fagyoknak és az UV-sugárzásnak is.

Strapabíró kivitelezése révén a tárolása is megoldott, ugyanis ahol nincs lehetőség télire elzárt helyre elpakolni a kerti bútorokat, ott nyugodt szívvel kint is hagyható minden termék. Nem kell félnünk tőle, hogy a téli hónapok kárt okoznak bennük, főleg azért, mert egyre enyhébbek hazánkban is ezek az időszakok.

 

Az esztétikum sem szenved csorbát

A rattan kerti bútorok olyan csodás kültéri lakberendezési tárgyak, ahol nem kell kompromisszumot kötnünk a tartósság javára az esztétikummal szemben. Bármelyik garnitúrát választjuk, látható, hogy az elegancia párosul a praktikummal. Ráadásul a betöltendő funkciónak megfelelően más és más formatervezések között válogathatunk.

Igény esetén beszerezhetünk étkezőasztalt székekkel akár hat vagy nyolc személyre, két-, háromszemélyes kanapészettet rattan puffokkal, tárolókkal, de akár rattan alapanyagú napozóágyat is vásárolhatunk. Az ülőfelületekhez minden esetben párnák járnak ajándékba. A kertek természetes színvilágához illeszkednek a bútorok, melyek sötétbarna, bézs, világos vagy sötétszürke színekben érhetők el webáruházunkban.

 

Könnyű kezelhetőség

Az előnyök hosszú sora még mindig nem ért véget, ugyanis a hosszú élettartamú polyrattan vízlepergető tulajdonságának köszönhetően a vizet sem szívja magába, így akár egy kerti slaggal is tisztítható. De mivel nem jellemző rá a koszolódás, általában elegendő egy porrongy, amivel letöröljük vagy lemossuk.

Elhelyezésével kapcsolatban azonban körültekintőek legyünk! Egyes darabok nem könnyűek, így jó előre tervezzük meg, hogy kertünk, balkonunk vagy teraszunk díszévé milyen összeállítást választunk! Jó böngészést kívánunk a legideálisabb garnitúra kiválasztásához!