Alumínium-vázas fém garázsok

A könnyű szerkezetes, alumíniumból készült, azaz alumínium-vázas fém garázsok és kocsibeállók rendkívül korszerű és praktikus megoldást jelentenek az autó biztonságos tárolásának megoldására. Amennyiben nincs lehetőség vagy hely egy hagyományos garázs kiépítésére, akkor nagyszerű alternatívát jelent egy ilyen megoldás, melynek ráadásul még a megszokott kialakítású építményekkel szemben is vannak vitathatatlan előnyei.

Lentebb bemutatjuk e stílusos garázsok és beállók néhány jellemző tulajdonságát, valamint szó lesz azokról az előnyökről, amelyek indokolttá teszik népszerűségüket. A sokféle kialakítás és különféle megjelenés biztosítja, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő terméket a változatos kínálatból.

1–16 termék, összesen 17 db

Alumínium, mint tökéletes alapanyag – az alumíniumvázas garázsokról röviden

A modern garázs egyik jellemző alapanyaga – vagy úgy is mondhatnánk, hogy építőanyaga – az alumínium. Ez a fém több szempontból maradéktalanul megfelel e feladat nyújtotta kihívásoknak. Mindenekelőtt könnyű, és ennek áldásait nemcsak szállítás, hanem építés közben is kamatoztatja.

Az alumíniumból készült alkatrészek rendkívül sok formában, alakzatban elkészíthetőek, így változatos formák alakíthatók ki az éppen szükséges funkciónak megfelelően. Kialakításukban rendkívül változatosak lehetnek, és e tény igazolására elég csak áttekinteni a webáruházunk garázs kínálatát.

Feltétlenül szót kell ejteni a különféle természeti behatásokkal szembeni ellenálló képességéről, hiszen nem tesz kárt benne a meleg, a hideg, a víz, a fagy vagy az UV-sugárzás sem. Nem kell számolni korhadással, vetemedéssel, különféle kártevők okozta sérülésekkel sem. Az alumínium ráadásul festés nélkül is szép, minőségi benyomást kelt, alakját, méreteit, kialakítását a körülményektől függetlenül megőrzi.

 

Korszerű, minőségi és esztétikus

Ezen fémből készült garázsok stílusukban tökéletesen illenek a mai trendekhez, bármilyen modern ház mellett mutatósak, és egyben a kert díszei is lehetnek. Az alumínium garázsok jellemzően nyitott kialakításúak, valamint a védelmet is meg kell említeni, amelyet az autók élvezhetnek egy ilyen szerkezet használata alkalmával.

Egy autóbeálló esetében az oldalt nyitott kialakítás nemcsak könnyed formatervezést jelent, hanem a parkoló autó így folyamatosan szellőzött helyen van, tehát a korrózió ellen is maximális védelemben részesül. Az autók egészen biztosan védelmet kapnak az esőtől, jégtől, a lehulló falevelektől vagy éppen a nap káros UV-sugaraitól is.

A webáruházunkban forgalmazott alumíniumvázas garázsok minden esetben gondos tervezés és magas színvonalú gyártás után nyerik el végleges formájukat, így a potenciális vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy a legmagasabb minőségű termékkel gazdagodik az otthonuk, ha a vásárlás mellett döntenek.

Több termék is elérhető, a szimpla mellett a dupla vagy a szélesített kivitel is megvásárolható, illetve bizonyos típusok bővíthetőek, és akár egész garázssorok kialakítására is lehetőséget nyújtanak.

 

Teljes körű kiszolgálás

Webáruházunkban minden esetben kiváló minőségű képekkel, pontos leírásokkal, méretekkel és információkkal találkozik az érdeklődő, emellett pedig fizetéssel és szállítással kapcsolatos információk és szaktanácsadási lehetőség is a rendelkezésére áll.

Jellemzően a garázsok, kocsibeállók fél nap alatt kiépíthetőek, és a szerelési útmutató, a szükséges kötőelemek minden esetben a csomag részét képezik. Szintén alapáron jár a termékekhez az integrált esővíz-elvezető csatornarendszer, és elérhető a tíz év gyártói garancia is. További kérdések esetén bővebb tájékoztatással szívesen állunk rendelkezésére!