Magaságyás Üvegház

A magaságyások azok az építmények, amelyek lehetővé teszik, hogy bárki életkortól függetlenül és bárhol tudjon kertészkedni. Azaz készíthet kisebb veteményest, melybe fűszer- vagy gyógynövényeket, bőségesen termő zöldségeket vagy akár pompás virágokat ültethet. Mindezt teheti erkélyre, teraszra, építhet magaságyásokat kertben, de akár folyosókon, kültéri és társasházi közösségi területeken is.

Oldalunkon különféle anyagú és összeállítású magaságyásokkal találkozhat, melyek közös jellemzője, hogy nem kell mélyre hajolni, így végre mindenki örömét lelheti a kertészkedésben.

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Nem kell született kertésznek lenni!

Nem kell ahhoz kertészeti iskolákat elvégezni vagy falun felnőni, hogy valaki elsajátítsa azokat az alapvető technikákat, amelyek bizonyos zöldség- vagy fűszernövények termesztéséhez szükségesek. Napjaink digitális korában már számtalan DIY videó, webinar elérhető, de akiknek ez kevés, kapható olyan szakirodalom is, amely direkt a kezdő kertészkedőket célozza meg, akik nem feltétlen szeretnének órákat eltölteni minden nap a kertben a veteményezéssel.

Webáruházunk magaságyásai is nekik lettek kitalálva, ugyanis mind olyan méretűek, hogy a zöldfülűek számára ideálisak. Szinte mindegyik derék magasságban helyezkedik el, így az idősebb korosztály is szentelhet időt kedvenc hobbijának.

Egyes típusokat kiegészítettünk szerszám tárolóval is, amely még inkább emeli sokoldalú felhasználhatóságát. Amíg a felnőttek a munkájukat végzik a kertben, a gyerekek a kerti játszótereken múlathatják az időt.

 

Kertünk díszeivé válhatnak

A nálunk kapható magaságyások rendkívül esztétikusak, formatervezésük mind egyedi, így az Ön udvarán található rattan kerti bútor garnitúrák gyönyörű kiegészítői lesznek függetlenül attól, hogy milyen anyagból készültek. Webáruházunkban beszerezhetők fa, gerendavázas és fém magaságyások.

A magaságyásokat, ahogy a konyhakertet is érdemes a ház bejáratának közelébe építeni, így amikor szükség van a főzéshez valamilyen zöldségre vagy fűszernövényre, csak kilépünk, és már szedhetjük is. A legtöbb magaságyás 150×70 vagy 120×80 cm-es, de ettől bármilyen irányban eltérhet a mérete, Ön akár hatszögletű kialakítást is vásárolhat nálunk. A megvalósításnak csak a fantáziánk szab határt. A weboldalunkon elérhető változatokon kívül segítünk egyedi dizájn és ötletek megoldásában is.

 

A környezettudatosság és egészséges táplálkozás jegyében

A gyorsan változó gazdasági és természeti környezetünk mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre többen válnak valamilyen szinten önellátóvá. A saját földben termesztett növények sokkal egészségesebbek, finomabbak és frissen elérhetők. Mivel a föld felszínétől jóval magasabban helyezkednek el, a több napsütésnek köszönhetően magasabb terméshozamot produkálnak, és jobban elkerülik őket a fertőzések.

A magaságyásokba a környezettudatosság jegyében komposztot is önthetünk, a különböző rétegeket megfelelően egyengessük el. A tetejére bioföld is kerülhet, mellyel csökkenthető a gazosodás. Ha mégis megjelennek a gyomok, a derék magasságban elhelyezkedő magaságyásokat könnyen ki tudjuk gazolni.

 

A magaságyások kiegészítői

A nálunk kapható szerszámtároló szekrénnyel kiegészített magaságyás rendkívül praktikus, ugyanis mindig a kezünk ügyében vannak a kertészkedéshez nélkülözhetetlen szerszámok, magok, kellékek. Webáruházunkban Ön találhat öntözőkannát, önálló szerszámtartót, fém Biohort komposztáló dobozt is. A magaságyások mellett a nagyobb kerti szerszámgépeknek és eszközöknek egy fa vagy fém szerszámos házat is összeállíthat, számtalan hasznos és praktikus kiegészítővel, ahová sporteszközöket, pl. kerékpárt, vagy babakocsit, takarókat, szerszámokat vagy akár grillező kellékeket pakolhat.