Biohort_kiegészítők

A Biohort kerti fém szerszámtárolóink és házaink már egyre szélesebb körben ismert és népszerű darabok, így egyértelmű volt, hogy a Biohort kiegészítők választékával is foglalkoznunk kell, így az alábbi oldalon külön menüpontokba összeszedve találhatja meg Ön is mindazokat az alkatrészeket, tárolókat, tartókat, amelyek ezekhez a tartós és dizájnos házakhoz illeszkednek.

Jelenleg különféle polcokat, kerékpártárolókat, a szerszámos házakhoz való világító berendezéseket, vázakat, kereteket mutatunk be. Kínálatunk folyamatosan bővül, így érdemes később is visszatérni vagy pedig munkatársainkkal egyeztetni, ha egy konkrét típusú Biohort kiegészítőre van szüksége.

1–16 termék, összesen 18 db

A szerszámos házak kitüntetett szerepe

Egyre több kerttulajdonos ébred rá arra, hogy milyen jó is az, ha egy masszív, hosszú élettartamú, sokfunkciós kamrája, szerszámtárolója van. Webáruházunkban minőségi szerszámtárolókkal találkozhat. Árusítunk kisebb méretű, 1-4 m2-es, nagyobb méretű, 4-16 m2-es faházakat, valamint Biohort fémszerkezeteket és ehhez kapcsolódó kiegészítőket. Mindhárom fő kategóriára igaz, hogy alapterületüktől függően akár hétvégi háznak is beillenek.

Kész gerendaházaink szintén számos igényt ki tudnak elégíteni. Amennyiben több helyiség is kialakítható bennük, hétvégi vagy nyári időszakos lakhatásra, családi vagy baráti összejövetelek megszervezésének helyszínéül is kitűnően alkalmasak.

 

Biohort fémházak

Mindenkinek más az ízlése, így más összeállítás nyeri el a tetszését. Akik a Biohort fémházak, szerszámtárolók mellett teszik le a voksukat, biztosak lehetnek benne, hogy a lehető legtartósabb anyagot választják, hiszen a fém nem fog vetemedni és nem igényel állandó ápolást, mint a fa. Ugyanakkor nem változik meg a szerkezete, nem fog eltörni, megrepedni, mint a műanyag.

Ráadásul egy Biohort házat a legkönnyebb szétszedni, szállítani és összerakni, ha netán valamilyen mozgatásra, költözésre kerül sor. A rozsdamentes csavarokkal egyszerűen szerelhetőek.

Az oldalfalak tűzihorganyzott és poliamid égetett lakkozással készültek, így soha sem kell őket festeni, sem impregnálni, szinte azt mondhatni, hogy örök életűek lesznek. Szürke, minimalista színviláguk és kialakításuk kapcsán pedig ugyanúgy részei tudnak lenni egy kertnek, mint a fából készült társaik, szinte láthatatlanul megbújnak a fák között.

 

Biohort kiegészítők egy helyen

Ha forgalmazunk egy adott termékcsaládot, jelen esetben a Biohort kerti tárolókat, akkor ebből egyenes út vezetett ahhoz, hogy minél több kiegészítőt is meg lehessen hozzá nálunk vásárolni. Természetesen mindegyik készlet tartalmaz egy bizonyos indulócsomagot, tartókat, tárolókat, de ha valakinek szüksége van még pótlólagos polcokra, vázakra, akkor mi segítünk a megálmodott módon berendezni ezt a kisebb vagy nagyobb kerti építményt.

A választékunk tartalmaz padlólemezt, padlókeretet, ereszcsatornaszettet, illetve egy nagyon különleges, de annál fontosabb kiegészítőt, az elektromos szerelőpanelt is. Ez utóbbi arra való, hogy mivel közvetlenül az oldalfalakra nem tudunk szerelni semmit, még konnektorokat sem, a szerelőpanel már az a felület, amelyen megtehetjük az elektromos szerelvények rögzítését.

A Biohort kiegészítők között találhatja meg Ön a legkisebb méretű kamráinkat, amelyek a nagy fémházakhoz hasonló színben és formatervezésben kaphatóak, de kimondottan kisebb beltartalmúak, így nagyon jól hasznosulnak a nagyobb szerkezetek testvéreként. Kapható LED-es világítás és számtalan polcos szett, tárolóelem, amelyek például egy kerékpár kitámasztásához is alkalmasak.