KERTI BÚTOROK

Ebben a kategóriában megtalálhatja azokat a kerti bútorokat, melyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy kényelmesen tölthesse idejét saját kis oázisában. A kertes házban élők gyakran használják a külső tereket is, főként a tavasztól késő őszig tartó időszakban. 

Ahhoz, hogy valódi kényelemben élvezhesse a napsütést, és hallgathassa madárcsicsergést, érdemes megteremteni a pihenés igazi élményét. Ehhez pedig beszerezni olyan kerti bútorokat, valamint ezek kiegészítőit, amik valóban igazi élménnyé teszik a kint eltöltött időt.

Webáruházunkban megtalálható minden olyan kiegészítő, ami színben és stílusban passzol a különböző típusú kerti bútorokhoz. Válogasson a keményfából készült akácia bútorok közül, vagy ha éppen az illik jobban otthona stílusához, akkor a fém vagy a rattan kerti bútorok széles választékából!

 

Bútorozza be kertjét modern kiegészítőkkel!

Ki ne vágyna arra, hogy ne csak az otthona, hanem a kertje és a terasza is ízlésesen legyen berendezve? Jellemzően törekszünk arra, hogy otthonunk többi részéhez hasonlóan gondoljuk végig ezeket a tereket is. Mivel többféle anyagú, stílusú és kialakítású kerti bútor közül választhat, így biztos lehet abban, hogy megtalálja a leginkább megfelelőt.

Amennyiben a fémből készült kerti bútorok mellett teszi le a voksát, akkor egy nagyon kényelmes megoldást választ. Hiszen ezek nem igényelnek különösebb ápolást, valamint könnyen hozzáilleszthetőek egy minimalista, modern stílushoz. A mai modern bútorok már olyan kényelmes kialakítással rendelkeznek, hogy nem kell választani az esztétikum és a tartósság között. Valamint a praktikum szempontjai is szem előtt tarthatóak és kielégíthetőek.

A másik kedvelt típus a fából készült bútorok. Ezek jól illenek a rusztikus stílusú otthonokba, de fémből készült társaikkal ellentétben igénylik a rendszeres gondoskodást. Annak érdekében, hogy hosszú ideig használhassuk őket, semmiképp se mulasszuk el ezt, hiszen élettartamuk igencsak meg tud rövidülni, ha nem végezzük el a rendszeres festést vagy lakkozást.

 

Tegye igazán különlegessé a teret rattan kerti bútorokkal!

Mielőtt bútortípust választana, mindenképpen vegye figyelembe, hogy mennyi hely áll rendelkezésére! Az ideális bútorzat nem túl kicsi és nem is túl nagy, ezért fontos, hogy a külső tereket éppen úgy tervezzük meg, mint ahogy azt otthonunk belső tereivel is szoktuk.

A rattan bútorok igazi díszei lehetnek a kertünknek, hiszen különleges formavilágukkal és textúrájukkal egy csipetnyi ázsiai hangulatot varázsolhatunk a kertünkbe. Általában olyan hatást keltenek, mintha valamilyen egzotikus helyre érkeztünk volna. Miért ne lehetne ez az otthoni élmény része?

 

Fedett vagy nyitott térbe szánja a kerti bútorokat?

Ez egy olyan fontos kérdés, amit mindenképp érdemes átgondolni, mielőtt végleges döntést hoz. Egy fedett térszínen egyszerűbben megóvhatja az időjárás káros hatásaitól a kerti bútorokat. Ide akár olyanokat is elhelyezhet, melyek érzékenyebbek például a napsugárzás hatásaira, mert természetes anyagból készültek. Viszont ilyen környezetben megfelelő karbantartás mellett sokáig használhatóak.

Nyitott területre érdemes a legellenállóbb megoldásokat választani a kerti bútorok anyagát tekintve is. Nézzen körül a kifejezetten kültéri használatra szánt darabok között, ugyanis ezeknek kevésbé számít a napsütés, érheti őket víz vagy por, nem tesznek bennünk kárt a különböző szennyeződések.

 

Döntsön akárhogy is, egy igazán esztétikus kerti bútorral feldíszítheti otthonát! Így már nincs más dolga, mint élvezni a jó időt családjával és a barátaival egy stílusos otthonban!