Kerítés, belátásgátló

Aki szeretné körbekeríteni ingatlanát, számos szempontot megfontolhat, mielőtt dönt, hogy milyen kerítés vagy belátásgátló lenne inkább alkalmasabb. A magánszféra megőrzése különösen fontos, főleg, ha nagyobb településen élünk. De ha csak pihenni szeretnénk egyedül vagy nem akarjuk, hogy a szomszédok lássák minden mozdulatunkat, akkor is gondoskodnunk kell valamilyen megoldásról.

A több elemből összerakható, színükben és magasságukban is különböző Biohort belátásgátló kerítések nem csupán a privát szféra megőrzését garantálják, de segítik, hogy négylábú kedvenceink se kóboroljanak el.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • Biohort belátásgátló kerítésGyártó: Biohort

  Belátásgátló kerítés Biohort Sichtschutz

  Belátásgátló fém kerítés építés előregyártott Biohort építőkészletből

  82,000 Ft243,000 Ft
  Tovább Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
 • Kerítés oszlop BiohortGyártó: Biohort

  Kerítés oszlop fém belátásgátlóhoz

  Fém kerítés tartó oszlopok. Biohort belátásgátló fém kerítés rögzítéséhez

  56,000 Ft64,000 Ft
  Tovább Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
 • Pergola Lillesand 400x300 cmGyártó: Skan Holz

  Pergola szaletli Lillesand

  Skanholz Lillesand kerti pavilon pergola

   

  499,000 Ft579,000 Ft
  Tovább Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

A kerítés szükségessége

Furcsán hangozhat, de egyáltalán nem létszükséglet mindenki számára a kerítés. Hazánkban is számos helyen található ún. nyitott porta, ahol a kert ugyanolyan szép, rendezett, de nem szabályos, és bárhonnan megközelíthető, természetesen általában csak a meghívott vendégek vagy családtagok számára. Kivételt képeznek azok az esetek, amikor a nyitott porták valamilyen falusi szolgáltatással csalogatják magukhoz az érdeklődőket.

Minden más esetben bizony el szoktuk, és el is kell keríteni az udvart, főleg, ha gyerekek és házi kedvencek is a családtagok sorába tartoznak. Minél nagyobb településen élünk és minél közelebb a szomszédhoz, annál inkább felmerül az igény a belátásgátló kerítések beszerzésére.

 

Milyen kerítést válasszunk?

Döntésünket befolyásolhatja, hogy mennyire szeretnénk megvédeni a kertben tárolt értékeinket, milyen összeget szánunk a beruházásra, melyik anyagot részesítjük előnyben, és milyen mértékű legyen az elhatárolódás.

Előfordulhat, hogy szeretnénk egy gerendavázas kültéri medencét építeni. Ebben az esetben egészen biztos, hogy nem szeretnénk, ha bámészkodó tekintetek vennének minket körül. Ha a kertben netán növénytermesztés vagy jószágtartás folyik, akkor sem árt gondoskodni a teljes bekerítésről.

A kerítésre szánt keretösszeget nem tudjuk befolyásolni, de az egyéni célok és szokások be tudják már határolni, hogy milyen típusú kerítésre essen a választásunk.

 

Fontos szempont a kerítés anyaga

Mivel a kerítés az, amit az ember akár több évtizedre tervez, ezért az alapanyagának kiválasztása a tartósság tekintetében nagymértékben mérvadó. Sokan a fát részesítik előnyben, a természetközelisége miatt, netán mert már fa alapanyagú kerti bútorokkal rendezték be udvarukat. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a fa tartósságát a rendszeres ápolás és karbantartás tudja csak biztosítani.

Napjainkban már számos fát utánzó anyaggal találkozhatunk, amely lehet akár fém, akár rattan műanyag. Érdemes ezeket is számba venni, hogy elkerüljük az akár egy-két év után felmerülő kellemetlenségeket.

 

Biohort kerítés, belátásgátló

A webáruházunkban forgalmazott Biohort gyártó termékei igen közismertek nemcsak esztétikai, hanem magas minőségi kritériumai miatt is. A Biohort kerítés teljesen belátásgátló, ezért nélkülözhetetlen, amennyiben teljes elszigeteltséget szeretnénk a szomszédainktól és maximális védelmet gyerekeink, házi kedvenceink, az udvaron tárolt értékeink számára.

A különálló fém elemek különlegessége, hogy a horganyzott alap és a többrétegű ráégetett festésnek köszönhetően soha nem kell festeni. A gyártó 20 év garanciát biztosít a festésre. Az egyes fém elemek magasság és szín szerint választhatók. Érdekesség, hogy ablakot is lehet hozzá rendelni, ha valahol meg szeretnénk törni az egyhangúságot, és némi belátást engedélyeznénk.

A kerítés elemei szabadon álló vagy házfalhoz illeszthető kivitelben is telepíthetők, melyekhez Biohort oszlopok is rendelhetők. Minden legyártott elem könnyen összeszerelhető.