Hétvégi faházak, gerendaházak

A hétvégi faházak, gerendaházak életünk központi területévé válhatnak. Akár a kert meghatározó elemeként, akár egy hétvégi telken felépítve, biztosak lehetünk benne, hogy örömteli pillanatokat varázsolnak elénk, és szabadidőnk jelentős részét fogjuk ezentúl ott vagy a környezetében tölteni.

Az alábbiakban bemutatjuk az általunk forgalmazott faházakat, melyeknek funkcióval való betöltése, életre keltése már csak Önön múlik. Csinálhat belőle hétvégi nyaralót, barkácsműhelyt, vendégházat, elvonuló pihenőhelyet vagy akár dolgozószobává is alakíthatja.

1–16 termék, összesen 32 db

A természet közelségében

A kertes házakban élők szerencsésebb helyzetben vannak társasházi lakótársaiknál abból a szempontból, hogy nekik nem sokat kell utazni, ha el szeretnének vonulni egy kicsit távol a városi zajoktól, a nyüzsgő embertömegtől. Így nem csoda, hogy az utóbbi években egyre több városlakóban éledt fel a vágy, hogy vidékre költözzön, vagy csak vásároljon egy telket valamilyen közeli vagy messzi zöldövezetben, ahol eltölthet időnként néhány napot.

Ez utóbbi esetben az elszállásolás megoldására a legjobb módszer, ha egy hétvégi faházat, gerendaházat építünk fel az adott helyszínen, amelyet aztán úgy rendezünk be, és akként használunk fel, ahogy nekünk és esetlegesen családtagjainknak tetszik.

Webáruházunk faház kínálata megoldást kínál minden szóba jöhető funkcióra, legyen az akár egy pihenőház vagy inkább csak egy szerszámtároló a kertben. Van, aki pusztán csak nagyobb területen szeretne kertészkedni, mint ahogy ezt otthonában megteheti, és a hétvégi nyaralója mellett egy veteményest alakít ki.

 

Házi készítésű hétvégi házak, gerendaházak összeállítása

Az oldalunkon megtalálható faházak mind előre legyártott elemekből állnak, így Ön könnyen össze tudja őket szerelni a kiválasztott helyszínen. A lefóliázott, szállításra kész csomag tartalmaz minden esetben egy részletes összeszerelési útmutatót, egy műszaki rajzot és minden segédeszközt, ami kell a házhoz.

Ezek a gerendaházak már konkrét összeállítások, így módosításukra nem sok lehetőség van, viszont vannak kiegészítőelemek, amelyek beépítése révén Ön is érezheti, hogy részt vett a faház tervezésében. Ilyen például a terasz elhelyezése, ami szinte szabadon választott, vagy bizonyos esetekben egyes nyílászárók nyitási iránya. 

Vásárolhat kiegészítőket is a házhoz, mint például spalettákat. Igaz, hogy ezeknél a házaknál az alaprajz már adott, de az egyes helyiségek funkcióját teljes mértékben Ön találhatja ki. Illetve vannak olyan kisebb helyiségek galériamagasságban, amely lehet akár gyerekszoba vagy pakolós sufni, szerszámtároló.

 

Az énidő felértékelődött szerepe

Napjainkban olyan változások korszakában vagyunk, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket, mihez is fogjunk. Ilyenkor nem árt kicsit hátrébb lépni, visszavonulni, és végre olyan dolgokkal foglalkozni, amire korábban nem szántunk időt vagy nem volt rá lehetőségünk elmélyülni benne. Gerendaházaink erre nagyszerű módot adnak. Végezhetünk különféle kézimunkákat: hímzések, szövések, nemezelés, kötögetés, végtelen a sor.

A hétvégi ház átalakulhat munkahellyé vagy kisebb lakká, ahol barkácsolhatunk, fúrhatunk, faraghatunk, nem lesz tőle haragos a szomszéd, mert valószínű ő is ezt csinálja. Ha vannak gyerekek vagy négylábú kedvenc a családban, ők fogják igazán élvezni a szabad levegőn töltött napokat. Különböző méretű és felszereltségű faházaink, gerendaházaink lehetőséget biztosítanak baráti összejövetelek, hétvégi party megtartására is.

Amennyiben kérdése merül fel valamelyik megoldással kapcsolatban, bátran keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségek valamelyikén!