Árnyékolás

Az árnyékolás házunk tájékán egyre fontosabb szerepet tölt be, hiszen nő az évi napsütéses órák száma. A kertes házzal rendelkezők szeretnek sokat a szabadban időzni, viszont nem egészséges mindig ezt a tűző napon tenni, így élni kell az árnyékolás adta különböző eszközökkel, amelyeket webáruházunkban is megtalálhat.

Az udvari árnyékolás kellékeit és építményeit különböző neveken ismerjük, így érdemes átböngészni a vonatkozó oldalainkat, hátha megtaláljuk a keresett termékünket.

Életterünk növelése

Sokan általában úgy gondolnak a terasztetőkre, pergolákra, mint a ház körüli dolgaink védelmezőjére, holott van egy másik nagyon fontos funkciójuk is, mégpedig egy konkrét kis lakrészt kapunk általuk, azaz megnövekszik az életterünk. Ez sokaknak nagy áldás, amennyiben kisebb házban laknak és van egy kerti, felülről fedett teraszuk, ahol akár közös családi vagy baráti összejöveteleket tarthatnak étkezéssel is egybekötve.

De akár társasággal, akár egyedül, mindig jól jön egy hely, ahova nyugodtan kiülhetünk, egy pohár bor vagy hidegebb hónapokban egy bögre tea társaságában, és élvezhetjük a kilátást. Ehhez mindössze minimális beruházást igénylő tetőkre és pavilonokra van szükség.

 

Terasztetők számtalan formatervezésben

Attól függően, hogy mi lesz a fő funkciója, készülhetnek a terasztetők garázsbeálló, bejárati esővédő, üvegház vagy akár kerékpártároló részeként, kinek mi az elsődleges célja. Így lehetnek önálló építmények, de lehetnek a házhoz támasztottak is, ha az ingatlan alaprajza azt teszi lehetővé. Általában minden háztartásban több funkció egyidejű megvalósítása a cél, amelyre webáruházunk igen széles körű választékot kínál.

Alapanyagában is igen változatos a paletta, a fa és fém masszív szerkezeteket tetőként főleg a műanyag egészíti ki. A tető árnyékolása is lehet fix vagy pedig elhúzható. Cégünk az egyedi kívánságok megvalósításában is élen jár.

 

A személyautók védelmében

Sokaknak az elsődleges szempont a garázs kardinális kérdése, amikor nincs mód a házban annak kialakítására, ugyanakkor a személygépjárművet kint is védeni kell az időjárás viszontagságai ellen. Ilyenkor jól jön egy garázsbeálló, amely szintén lehet független a ház többi részétől vagy kombinált megoldású a bejárati ajtóhoz illeszkedő előtetővel. Ahol több autónak is kell a fedél, ott jól jön egy dupla állásos beálló, amely szintén megtalálható cégünk kínálatában.

Ezek a pergolák azért is előnyösek, mert a nyitott oldalfalak révén átjárja őket a levegő, így az autók kevésbé rozsdásodnak, mint a fedett és minden oldalról zárt épületben.

 

Pergola, szaletli – az árnyékolás mesterei

Rokon értelmű szavak, mégis általában mindenki csak egyet vagy kettőt ismer közülük. A szaletli ismeretes üveges verandaként is, amely utal egy újabb funkciójára, amikor is üvegháznak, növényháznak szeretne valaki kialakítani egy részt, szintén lakóháza megtoldásaként. Webáruházunkban erre is van mód fából és fémből egyaránt.

A filagóriák általában az öt- vagy hatszögletű kis kerti házikók, amelyek szabályos kialakításukkal igazán örömtelivé varázsolják a kintlétünket. Napjaink bőséges kerti bútor választéka bőven ad alternatívákat, hogy mivel rendezzük be ezeket az építményeket, és mivel mind fedett is egyben, nem kell tartanunk az időjárás okozta károktól.

A könnyen összeszerelhető, ugyanakkor masszív és strapabíró állványokhoz, terasztetőkhöz, árnyékolókhoz különféle kiegészítők is kaphatók. Az új lakrészeket pedig fa vagy fém kerti bútorainkkal népesítheti be, melyekhez kerti tárolókat is találhat különféle méretekben.