Gyerek játszótér építés

Egy gyerek játszótér építése minden kis lurkó álma. A kertes ház a gyermekek számára rengeteg felfedeznivalót rejteget, és alig várják ők is, hogy a jó idő beköszöntével kiszabaduljanak a friss levegőre. Ha azt szeretnénk, hogy a kinti lét még inkább teljesebb és örömtelibb legyen, érdemes egy olyan kerti építményben gondolkodni, amely lehetőséget biztosít különféle játékok kipróbálására – és mindezt folyamatosan a szabadban.

Az alábbi oldalunkon a kerti játszóházak, játszóterek legszélesebb választékát böngészheti, és gyermeke életkorának, érdeklődési körének, valamint a kertje adottságainak megfelelően ki tudja választani az Önnek és családjának legmegfelelőbb darabot.

1–16 termék, összesen 21 db

Legyünk kint minél többet!

Nem kérdés – figyelve a változó életmódunkat – hogy mennyire felértékelődött a szabadban akár az egyedül, akár a többekkel eltöltött idő szerepe és jelentősége. A mai kor embere általában a mobiltelefonját vagy számítógépét használja minden lehetséges tevékenységre, legyen az munkahelyi vagy szabadidős foglalatosság. Ez addig rendben is van, amíg nem visszük túlzásba.

A gyermekeknél azonban egyértelműen megfigyelhető, hogy a már korai életkorban számukra elérhető eszközök milyen hozzászokást és annak negatív következményeit vonják magukkal. Így, ha el tudjuk érni, hogy kint legyenek a természetben, persze digitális kütyük nélkül, akkor nagy sikert könyvelhetünk el.

 

Különféle kerti építmények

Nem mindenki rendelkezik kerttel, de ha van egy nagyobb erkély vagy terasz, ügyes lakberendezéssel ott is el tudjuk érni, hogy valamilyen kis házikót összeállítsunk a picinek. Webáruházunk számos kerti építménnyel gondoskodik arról, hogy mind a gyerekek, mind a felnőttek felhőtlen időszakot töltsenek kint. Találhatnak többek között faházakat, szerszámtárolókat, akár gerendavázas felszíni medencét és a játszóterekhez, kerti bútorokhoz különféle árnyékolókat, terasztetőket.

Minden termékünkhöz részletes összeszerelési útmutató tartozik, így könnyedén és gyorsan fel tudja állítani még a nagyobb darabokat is. Ugyanakkor, ha úgy érzi, hogy nem fog tudni megbirkózni ezzel a feladattal, akkor sincs gond. 

Mi nemcsak egy átlagos webáruház vagyunk, nálunk a tanácsadás és a vásárlóink segítése éppúgy hozzátartozik a mindennapi munkához. Ezenfelül igény esetén lehetőség van kérni munkatársainktól az összeszerelés és üzembe helyezési szolgáltatásokat, függetlenül attól, melyik termékünkről van szó.

 

Gyerek játszótér építése egyszerűen

Gyermek játszóházaink különféle anyagúak és méretűek, hogy a gyerkőc életkorának, illetve a lakás körülményeknek is meg tudjunk felelni. A legkisebb méretű fa kerti ház módot ad a szerepjátékozásra, amikor a kis építményből a sarki bolttól kezdve ovit, orvosi rendelőt vagy akár tűzoltóságot varázsolnak a picik kedvük szerint. A gyerek játszótér építése pedig egy remek közös családi program lehet.

A legtöbb gyerek szeret homokozni. Webáruházunkban forgalmazunk önálló homokozókat, de játszóházzal egybeépített változatokat is. A legnépszerűbbek és méltán kedvelt típusok a csúszdával, mászókával és toronnyal kiegészített játszóterek, amelyek azontúl, hogy számtalan játék helyszínéül szolgálhatnak, a mozgásigényét is levezetik. Ezek a játszóterek felszerelhetőek hintával is, amely szintén nagymértékben hozzájárul gyermekeink fejlődéséhez.

A nagyobb mászótornyok, bunkerek ergonomikus fogantyúkkal is fel vannak szerelve a könnyebb használat érdekében. A termékek natúr fenyő faanyagból készültek, de áruházunkból beszerezhetőek különböző színű festékek, valamint egyéb kiegészítők, például zsindelyek, horgonyok, valamint akár árnyékolók is a játszóterekhez. Nézzen szét webáruházunkban még ma, és használja a keresésfunkciót a könnyebb tájékozódás érdekében!