Finn szaunaházak

A finn szaunaházak hagyományait régóta ismerjük, és szerencsére egy szauna felépítése otthonunkban már nem elképzelhetetlen dolog. A szaunaházak a kertünk különleges díszeivé válhatnak. Nem kell már messzire utazni ahhoz, hogy ezt az élményt akármikor megtapasztalhassuk.

Böngésszen oldalunkon a különféle megvalósítási konstrukciók közül! Skan Holz és Weka gyártóink képviseletében láthat néhány kész szaunaházat, illetve egyedi szaunaház építésével is foglalkozunk, ha a megadott típusoktól eltérő igénye lenne, tetszőleges méretben és műszaki beltartalommal. Amennyiben kérdése van, bátran forduljon hozzánk, segítünk megvalósítani ötleteit!

1–16 termék, összesen 22 db

 A tradicionális finn szauna otthonunkban

Nem kell már messzire utazni ahhoz, hogy élvezhessünk a hagyományos finn szauna adta testet és lelket harmonizáló élményeket. A kültéri szauna felépítése már egy karnyújtásnyira van, ráadásul a kész alaprajzokat, műszaki leírásokat is tartalmazó lapraszerelt megoldásokkal, és egy kis szerelési motivációval bárki össze tudja rakni otthonában ezt az építményt.

A finn szaunázás már sok éve része hazánkban is a wellness üzletágnak, és sokakat csábít a különféle hotelek vendégei körébe. Ugyanakkor a szaunázás egészségmegőrző vagy éppen gyógyerejű hatása olyan mértékű, hogy rendszeressé kellene, hogy váljon minden ember életében az év minden részében. Különösen a téli hónapokban kiemelt jelentőségű, amikor is egy általános immunerősítésnek is felfogható, növeli ellenálló képességünket, amikor szervezetünk nem kap annyi napsütést és D-vitamint.

 

Melyiket válasszuk?

Hazánkban már többféle szaunázásra is lehetőség van. Bizonyos szív- és érrendszeri betegségekkel küzdők számára sok lehet a 80-100 Celsius-fokos tradicionális finn szaunázás, nekik inkább az infraszauna vagy a gőzkabin javallott, ahol is az alacsonyabb, 40-60 fokos levegőben elkerülhetik a nagy fokú izzasztó hatást és a szervezetüket sem terheli meg annyira ez a tevékenység. Ugyanakkor vérpezsdítő, méregtelenítő, testet-lelket kiegyensúlyozó hatásaik itt is érvényesülnek.

Webáruházunk a beltéri és kültéri szaunák számos típusának megépítésére ad lehetőséget, de ha ettől eltérő kívánsága van, akkor azt is igyekszünk megvalósítani. Áruházunkban külön szaunakályhákat is beszerezhet, de mód van a kiegészítők megvásárlására is, amellyel tetszőlegesen fel tudja dobni vagy kibővíteni a szolgáltatásai körét.

 

A finn szaunaházak

A finneknél a szaunázásnak már évszázados hagyományai vannak, ezeket a módszereket, műszaki megvalósítási metódusokat veszik át a finn szaunaházakat gyártó cégek is, kiemelkedő minőséggel alátámasztva. A finn szaunaházak egyértelműen kültéri egységek, és kisebb vagy nagyobb kertekben is javasolt az elhelyezésük, hiszen nálunk különféle méretekben kapható az összes típus. Vagy kérhet egy saját elképzelés megvalósítását is cégünktől.

Minden finn szaunaházhoz részletes műszaki dokumentáció és összeszerelési útmutató tartozik. A szaunaházak mindegyike egy szaunakabint tartalmaz, amely a fizikai lehetőségekhez mérten szintén változtatható a kínálatunknak megfelelően. 

A belső világítás, a szaunakályha, a kisebb kiegészítők, szerelvények is részei a csomagajánlatoknak, de ha úgy érzi, hogy ezek összeszerelése, finomhangolása nehezére esik, akkor kérjen egyedi ajánlatot a helyszíni munkák elvégzésére, az üzembe helyezésre is! Nálunk tapasztalt szakemberek dolgoznak, így az alapozás indulásától kezdve a festésen át egészen a bádogos munkákig mindenben számíthat ránk!