Faházak, nagyobb kerti tárolók 4-16 m2

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kertekben, hétvégi telkeken felépített faházak, nagyobb kerti tárolók 4-16 m2-es méretben. Ennek oka javarészt a sokrétűségükben keresendő, bár az sem elhanyagolható szempont, hogy a különböző márkájú fa-, gerenda- és fémházaink nagyon esztétikus kivitelezésűek. A 4-16 m2-es alapterület pont ideális, ha tárolónak, de időnként pihenőhelynek is szeretnénk használni.

Oldalunkon ebből a 4-16 m2-es kategóriából találhat különféle alapötleteket, konstrukciókat, de ha Ön ettől eltérő összeállítást szeretne, akkor keressen bátran minket, segítünk álmai megvalósításában!

1–16 termék, összesen 87 db

Pihenés a zöldövezetben

A kertes családi házzal rendelkezők tavasszal alig várják, hogy kiszabaduljanak a ház falai közül, és akár a kerti munka révén, akár a szabadban töltött pihenéssel élvezhessék a tavaszi friss levegőt, hallgassák a madárcsicsergést, vagy csak gyönyörködjenek a virágzó gyümölcsfák látványában.

Számukra nagy segítség a kerti szerszámok, kisebb és nagyobb kerti gépek, vagy akár csak a nagyobb játékok, sportfelszerelések elhelyezésére szolgáló faház, kerti szerszámtároló létesítése, amely az előbbiekben felsoroltak mellett még számtalan funkciót tud ellátni, a lakók érdeklődési körének, szakmájának vagy hobbijának tükrében.

Ha valaki városban lakik és nincs helyben kertje, akkor szert tehet egy hétvégi telekre, ahol félrevonulhat a nagyváros minden negatív hatásától, beszívhatja a tiszta, friss levegőt, miközben egy kicsit veteményezhet vagy virágokat ültethet. Ilyenkor is jó, ha van egy fedett rész, amely akár a hétvégi ottalvások, netán baráti összejövetelek színhelyéül is szolgálhat.

 

Faházak, nagyobb kerti tárolók 4-16 m2-es méretben

Webáruházunk faházai és szerszámtárolói különféle méretekben állnak rendelkezésre. Amennyiben csak az udvar egy kis szegletébe szeretne egy kisebb tárolót például kamrának, szerszámosnak, akkor elegendő egy 4 m2 körüli alapterületű nyitott vagy zárt kis házikó, amely akár lehet egy kisebb szekrényméretű vagy kicsit nagyobb, amelyben elfér egy kerékpár. Ötszögletű faházainkból kialakítható egy romantikus kerti pavilon is.

Amennyiben már megoszlik a tevékenységek köre és jól jönnek a tárolók is, ugyanakkor szeretnénk egy helyet a kerti beszélgetésekhez, elvonuláshoz, pihenéshez, akkor a 4-16 m2-es kategóriában lehet gondolkodni, amely egy vagy akár két helyiség kialakítására is ad elég teret számunkra. 

Webáruházunkban külön menüpont alatt megtalálhatóak a nagyobb gerendaházak, amelyek már igazi hétvégi nyaralók, akár több helyiséggel, benne külön tárolókapacitásokkal.

 

Könnyű összeállíthatóság, ezernyi megvalósítási mód

Mindegyik kerti tárolónkat, faházunkat lapra szerelten, natúr, kezeletlen állapotban szállítjuk házhoz Önnek. A faanyagok kezeléséhez választhat a különféle lazúrfestékekből. A lapraszerelt csomagolás le van fóliázva és tartalmaz minden szükséges szereléket, műszaki rajzot és összeszerelési útmutatót. Amennyiben szüksége lenne segítségre a helyszíni összeállításban és beüzemelésben, vagy akár a festésben, kérjen erre vonatkozó ajánlatot munkatársainktól!

Az oldalunkon található összes termék fotója a saját termékeinkről készültek. A legtöbb árucikk esetében többféle kiszerelés is elérhető, amelyet az oldalra kattintva tud kiválasztani. A részletes szerelési útmutató segítségével lehetőség van bárkinek lépésről lépésre felépíteni a hétvégi házát. Cégünk nem csupán egy átlagos webáruház, email-en, telefonon, sőt személyesen is elérhetőek vagyunk, így ha elakad az összeállításban, keressen minket bátran!