Kert dekoráció

Egy kert rendezettsége nem csupán a gondozott gyepen, a virágok vagy a kerti bútorok ízléses elhelyezésén múlik, hanem a kerti dekoráció változatos megvalósításán is. Azaz sok egyéb apróságon, amellyel fel tudjuk dobni kertünk egyes részeinek hangulatát, vagy éppen kiegészíthetjük praktikus és hasznos holmikkal.

Függetlenül attól, hogy ezek a tárgyak állandó társainkká válnak-e a kertben vagy csak a baráti összejövetelek, családi vacsorák esetén kerülnek elő, érdemes rájuk az alábbiakban egy pillantást vetni, hátha épp az adott kiegészítő hiányzik, hogy teraszunk, kertünk tökéletes összképet nyújtson.

1–16 termék, összesen 25 db

A terasz- és kertrendezés lépései

Megoszlanak a vélemények, hogy mitől lesz szép és rendezett a kert, de abban mindenki egyetért, hogy a levágott fű, a megmetszett fák, a gyönyörűen pompázó virágok mind-mind emelik a kert fényét. Ha ezek megvannak, és valamilyen rendszerességgel állandó gondozást kapnak az udvar zöld élőlényei, akkor jöhet a következő lépés, a kert használati tárgyakkal és kerti dekorációval való benépesítése.

Nem feltétlen kell nagy udvarral rendelkezni ahhoz, hogy valaki a friss levegőn jól érezze magát. A stílusosan berendezett balkon vagy terasz éppoly kellemes tud lenni, és még zöldségek, fűszer- és gyógynövények nevelésére is alkalmas.

 

A megfelelő kerti bútor

Ennek első elemeként sor kerülhet a kerti bútorok beszerzésére, amely annak függvénye, hogy milyen az adott ház vagy ingatlan stílusa, és mely alapanyagok állnak közel a házigazdák szívéhez. További szempont a funkcionalitás kérdése is, hiszen más típusú bútorok kellenek egy közös családi ebédhez, a délutáni kinti szunyókáláshoz vagy a baráti grillezéshez.

Webáruházunkban megtalálhatja bármelyik funkcióhoz a tökéletesen passzoló szettet, különféle székekkel és asztalokkal, igényének és ízlésének megfelelően. A komplett kertibútor-garnitúrák más-más anyagokban állnak rendelkezésre, és biztosítjuk ezekhez az árnyékolástechnikai megoldásokat is, így biztos lehet benne, hogy nálunk mindent egy helyen megtalál, amellyel teljessé teheti kertjének berendezését.

 

A kerti dekoráció kialakítása

A kiválasztott kerti bútor megadja az alaphangulatot egy délutáni vagy esti elfoglaltsághoz, ugyanakkor érdemes még fokozni a kellemes érzést különféle kiegészítők használatával. A szabadban történő sütögetés nem kell, hogy csak a nyári hónapokhoz kötődjön. Amikor hűvösebbre fordul az idő, egy hasznos kiegészítő segítségével, a kültéri hősugárzóval lehet melegebbé tenni a hőmérsékletet. Sötétedéskor a különféle hangulatvilágítás, mécsesek, lámpások tehetik még teljesebbé az enyhe nyári és őszbe forduló estéket.

A grillezéshez is találunk itt hasznos holmikat, kerti konyhához beépíthető elemeket, tűzrakó helyet, és egy igazi különlegességet, a sörös grilldobozt, amely egy hordozható party grillsütő, és több funkciót magába foglal egyidejűleg. A doboz egy darab sörösrekeszt tartalmaz grillráccsal és vágódeszkával együtt, amely ülőlap is egyben. A fém sörösrekeszben 24 darab 0,33 literes sör fér el. Ha éppen nincs használatban grillezőként, megfordítva akár konyhai előkészítőként is nagy hasznát tudjuk venni.

Sokféle eszközt használunk a kintlétünk során, kezdve a kerti szerszámoktól, a kis- és nagygépeken át, a grillező eszközökig. Ezeknek nem árt, ha tudunk egy kültéri tárolót biztosítani, részben a helykihasználás végett, másrészt, hogy ne kelljen mindig mindenért a lakásba beszaladgálni, főleg egy vendéglátás alkalmával. Amikor vége a partinak, a kerti bútorok takarói, párnái is helyet kaphatnak benne. Különféle tárolóink, kisebb és nagyobb faházaink az igényeknek megfelelően használhatók, mindenféle holmi tárolására.