Párnák kerti bútorokhoz

Számtalan kerti kiegészítővel találkozhatunk már, amelyek közül a párnák kerti bútorokhoz nélkülözhetetlenek. Akármilyen ülőgarnitúra található kint a szabadban, szerves részévé váltak a párnák, legyen szó kerti fotelekről, étkezőszékekről, hintaágyról, napozóágyról vagy nyugszékekről. 

A párnák különféle méretekben, színekben és szövetekben érhetők el webáruházunkban, és általuk egy rég megszokott kerti garnitúrát vagy az erkély bútorait is fel lehet újítani. Tekintse meg párna választékunkat, és frissítse fel kerti bútorait, napozóágyait egy új színvilággal!

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Az idillikus kerti környezet

Sokan vágynak egy kertes házra, hiszen a szabadban töltött idő megnövekszik, amikor karnyújtásnyira elérhető a természet. A zöld fák, a madárcsicsergés közelsége semmivel sem összehasonlítható, ezért akiknek van udvaruk, igyekeznek minél több időt kint tölteni. A kertben van aki hobbijának, a kertészkedésnek vagy barkácsolásnak hódol, míg mások pusztán csak passzívan szeretnek ezen a helyen időzni.

Bármilyen típusba essen is Ön, az biztos, hogy mindkét esetben szükség van egy stílusban a házhoz és a többi kerti kiegészítőhöz illeszkedő ülőgarnitúrára, amely megfelel az ott lakók mindennapi céljainak is. 

Webáruházunk kerti bútorai, garnitúrái bőven adnak lehetőséget, hogy ki tudja választani azt a darabot, amely funkcionálisan is megfelel az Ön és családja igényeinek. Az egyre népszerűbb polyrattan anyagból készült vagy a fémből gyártott garnitúra központi pontja lesz kertjének.

 

Párnák kerti bútorokhoz

Ha sikerült megtalálni a vágyott kerti szettet, akkor még van egy fontos tennivaló, mégpedig a párnák beszerzése. Vannak olyan összeállításaink, amelyekhez ajándékba járnak a párnák, de előfordulhat, hogy annak színvilága, vastagsága, stílusa nem nyeri el az Ön tetszését, szeretne egy másik megjelenítést, vagy csak szüksége van egy kiegészítő szettre, hogy időnként tudjon változtatni ízlésének megfelelően.

A kerti vagy erkélyre való bútor kiválasztásakor már érdemes egyúttal a párnákat is megrendelni és a szöveteket úgy igazítani, hogy illeszkedjen az új garnitúra külleméhez. Webáruházunkban mindenféle kerti kiegészítőt megtalál, a bútorokon kívül biztosítjuk az eszközöket egy kerti sütögetéshez vagy építhetünk Önnek egy kerti medencét is, amely mellé egy napozóágy is dukál, kényelmes és puha párnával.

 

Tárolók és egyéb hasznos kiegészítők

Kerti kanapék és fotelek esetében vannak olyan puffok, kerti ládák, amelyek tárolók is egyben. Ilyenkor, ha kint marad a garnitúra rossz időben is az udvaron, akkor a párnákat csak egy mozdulat eltenni az egyik bútor belsejébe. A kerti padok különösen közkedvelt darabok ebből a szempontból, mivel napközben ülőgarnitúraként, használaton kívül pedig tárolóként funkcionálnak. A párnák kerti bútorokhoz és más ülőalkalmatossághoz is kulcsfontosságúak, így nem árt beszerezni néhány cseredarabot is.

Egy balkonon általában nincs hely pluszban egy kerti pad elhelyezésére, ott jól jön, ha van egy kisebb tárolószekrény, ahová mindenféle kellékeket és így a párnákat is el lehet raktározni. A hűvösebb őszi és tavaszi estéken praktikus kiegészítő egy szabadtéri hősugárzó, amellyel a grillen való sütögetős estéket tehetjük hangulatosabbá. A meleg nyári napokon pedig hasznos, ha van megfelelő védelem nemcsak magunk, hanem bútoraink számára is, amelyet webáruházunk árnyékolástechnikai eszközei tudnak biztosítani.