Pizzalapát Balance Gozney
Pizzalapát Balance Placement Peel sütőlapát
Professzionális kiegészítő, különösen pizza és pékáru sütéséhez.
Pizzalapáttal könnyedén szállíthatja, tolhatja a pizzákat, flambírokat és egyéb pékárut a forró grillre vagy a sütőbe.
A perforált fém átengedi a felesleges lisztet, így finom kéreg keletkezik, nemkívánatos égett íz nélkül. Az ergonómikus kialakítású fa fogantyú közelebb tolja a súlypontot a kézhez, így könnyebb lesz az irányítás. A keményfából készült fogantyú puha tapintása időtálló és klasszikus érzést kelt. Készítsen pizzát magabiztosan, professzionális kiegészítőink segítségével.
Hogyan érdemes használni? Kattintson ide egy rövid pizzalapát ismertető videóért.
Minden pizza készítő számára kötelező darab. A pizzahéj nélkülözhetetlen alapja a pizza elkészítésének Gozney Dome-jában vagy más pizzakemencében. A nagy lapátfelület lehetővé teszi, hogy még a nagy (14″ azaz 35,5cm-es ) pizzadarabokat is ügyesen szállítsa a sütőbe, míg a 60 cm-es nyélhossz mindig garantálja a szükséges távolságot.
Cerélhető bükkfa (FSC = fentartható forrásból származó) nyél
Az alumínium különösen strapabíró, robusztus és csúszós – így a megtöltött tésztát teljesen sértetlenül helyezheti a forró pizzakőre.
Gozney pizzalapát előnyei:
- Csúszófelület, lapos fogadóél és lekerekített sarkok az egyszerű csúszáshoz.
- A perforálás előnyei: A pizzatészta nem ragad, és kevésbé szennyeződik a liszt a grillben vagy a sütőben.
- Anyaga és perforációja alacsony súlyt és kényelmes kezelést biztosít. Rendkívül hőálló, tartós és rozsdamentes a tartós alumíniumnak köszönhetően.
- Hosszú fogantyú a hőtől való megfelelő távolságtartás érdekében.
- A lapos fogadóéllel a pizzalapát könnyedén a pizzalap alá csúsztatható.
- Az alumínium rugalmas és alkalmazkodik a felülethez, így a pizzatészta könnyen felvehető. A kész pizzát profi módon eltávolíthatja anélkül, hogy az értékes “rakomány” elcsúszna.
- Különlegessége a perforáció: a lyukak biztosítják, hogy a pizza ne ragadjon le. A felesleges liszt leesik a tésztáról, nem ég meg és nem szennyezi be a sütőt. Ez azt is biztosítja, hogy a tészta kevesebb füstöt és égett felületet kapjon. Ezenkívül a sütés közbeni forgatás lehetővé teszi a gőz távozását, így a pizza könnyebben eléri a kívánt ropogós kérget.
- Kis súlyának köszönhetően kényelmesen és könnyen használható, rendkívül stabil és időtálló darab