Megtámasztott garázs

A megtámasztott garázs a legkisebb helyigényű és legalacsonyabb költségvetésű választ jelentheti arra a kérdésre, hogy hol tároljuk az autónkat, ha nincs zárt garázsunk és kevés a hely az udvaron, a ház körül.

Korunkban sokaknak az ingatlan után a második legnagyobb értéke a személyautó, amelynek a védelmét éjjel-nappal meg kell oldani. Ha közlekedünk vele vagy munkahelyünkön tároljuk, más típusú védelemre van szükség, mint otthonunkban, ahol az időjárás viszontagságainak is ki van téve. Azonban nem mindenkinek van lehetősége zárt garázsban tárolni a járművét, így az alábbiakban bemutatott különféle terasztetők és nyitott garázsok jelenthetik a megoldást.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mit jelent az, hogy megtámasztott garázs?

Ezzel a névvel tulajdonképpen egyszerre illethetünk autó tárolásra alkalmas védett beállót, valamint a szabad levegőn eltöltött idő kellemes helyszínét is. Az alábbiakban kifejtésre kerülnek e praktikus és esztétikus szerkezet titkai, így az oldal aljára érve egészen biztosan tisztábban fogunk látni ebben a kérdésben.

 

Egy garázzsal könnyebb az élet

Korunk életvitele már szinte nélkülözhetetlenné teszi az autót, és elmondható, hogy ma már a legtöbben meg is engedhetik maguknak egy jármű birtoklását. Egy gépkocsi tulajdonosának lenni persze felelősséggel is jár és ezt se felejtsük el, hogy minden esetben meg kell valahogy oldani a tárolás kérdéskörét is.

Egy ilyen kihívásnak persze ezerféleképpen meg lehet felelni és a webáruházunk garázsok, autóbeállók kínálatában ezen a téren is változatos megoldásokkal találkozhat. Kertes vagy családi ház esetén persze talán könnyebb ezt a feladatot teljesíteni, azonban még ilyenkor is lehetnek kihívások.

 

Különféle igényekre különféle megoldások

Kihívás lehet a rendelkezésre álló tér. Ha ez nem áll elegendő mennyiségben rendelkezésre, akkor szükség lehet a megtámasztott garázsra, amely nem önálló elemként jelenik meg egy kertben, hanem részben egy épületre, praktikusan a lakóház falára támaszkodik.

Így jelentős anyag- és költségmegtakarítás érhető el, miközben a szerkezet erős, masszív, praktikus és esztétikus kialakítású. Mindemellett pedig tökéletesen ellátja elsődleges feladatát, azaz meg tudja óvni az alatta elhelyezett autót az időjárás viszontagságaitól.

 

Változatosság és szépség

Kínálatunkban többféle típus, méret, kialakítás között választhat, és a választás szabadsága már az alapanyagok tekintetében is megjelenik. Alumínium, fa és polikarbonát is felhasználásra kerülhet, mindegyik anyagnak megvannak a maga előnyös tulajdonságai.

Az alumínium tartós, erős, ellenálló, mégis könnyű, így gyors összeépítés, hosszú élettartam jellemzi az ebből készült építményt. Az ősi építőanyag, a fa is képes jelentős előnyöket maga mellett felmutatni, hiszen megfelelő kezelés mellett a hosszú élettartam, valamint a könnyű összeépíthetőség e természetes anyagra is jellemző. A polikarbonát jellemzően a tetőszerkezetbe kerül beépítésre és légies kivitele, valamint ellenálló képessége teszi az ilyen építmények fontos alkotórészévé.

Egy ilyen megtámasztott garázs nagyszerűen megvédi az autónkat az esőtől, a jégtől, a falevelektől vagy éppen madárürüléktől, miközben az autó szellőzött helyen áll, így a rozsdásodás kevésbé tehet kárt benne.

 

Családi, baráti összejövetelek helyszíne

Egy ilyen szerkezet nagyszerűen használható fedett teraszként, és akárcsak a garázsok esetében, ilyenkor is bízhat az általunk forgalmazott termékek kiváló minőségében. Több modell esetén is elmondható, hogy különféle méretekben megvásárolható, honlapunkon pedig kiváló minőségű képekkel, leírásokkal és műszaki információkkal segítjük Önt a választásban.