• Vaslapon sütéshez grill lapát szett
  • Azonnal elvihető
  • Grillforgató lapát Plancha szett
  • Azonnal elvihető
  • Vaslapon sütéshez grill lapát szett
  • Azonnal elvihető
  • Plancha-grill-szett
  • Azonnal elvihető

Grillforgató lapát Plancha szett

18,800 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!
+ Szállítás rakodás díja a szállítási cím függvényében részletek itt

Nemesacél sütőlapát készlet vaslapon grillezéshez

Vaslapon grillezéshez Santos grill lapát készlet
Gyártó: Santos
Cikkszám: 233453 Kategória:

Grillforgató lapát Plancha szett

Rozsdamentes grillforgató lapát Plancha szett 4 db

Minőségi grill kiegészítőkkel élmény a kerti konyha, sikerre ítélt a grillezés.

Santos 4-részes plancha készlet grillezéshez, teppanyakihoz és Plancha vaslapon sütéshez.   A lapos grill-lapon való grillezés jó okkal megatrend manapság. A receptek kínálata hihetetlenül sokrétű, az elkészítés pedig rendkívül kíméletes és ízigényes. Burger pogácsák vagy palacsinta az öntöttvas tányéron, burgonya palacsinta a serpenyőben, zöldségek a tűzhelyen, rántotta vagy paella a planchán – a megfelelő grilleszközökkel a legtöbbet hozhatja ki otthoni vaslapos grilljéből

A 4-részes Santos plancha készlet tökéletes grill segédeszköz a tiszta és professzionális munkavégzéshez sík grill felületeken. Még a nagy és nehézkes grillezett ételek is könnyedén megszelídíthetők a Santos spatulakészletével – a 3 grilllapáttal 2 méretben tökéletesen felszerelhető bármilyen grill menühöz és bármilyen vendégszámhoz.

Professzionális grillezés planchán/vaslapon. Használja a két keskeny grill sütőlapátot a tökéletes fogás érdekében, hogy könnyen és balesetmentesen megforgathassa a hamburgert, a halfilét vagy a grillsajtot. A lapított élekkel könnyedén becsúsztathatod a grillezendő étel alá anélkül, hogy szétesne. Az oldalsó fogaknak köszönhetően a hozzávalókat egyidejűleg közvetlenül a grillen apríthatja fel. A két grillsütőlapáttal kontroll alatt tarthatja a grillezett ételek apró darabjait is. A rizst, a zöldségeket, a tenger gyümölcseit vagy a sült burgonyát villámgyorsan összenyomhatja, csavarhatja és forgathatja. A perforált grill lapát ideális az ételek grillserpenyőből vagy grill lapról történő kiemelésére is. A zsír és egyéb folyadékok könnyen kifolyhatnak a nyílásokon – így az ételek tiszták és könnyebben emészthetőek maradnak.  A perforált grill lapát még a serpenyőből bő zsiradékban sült rántásokat is könnyedén kezeli.

 


További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 25 × 22 × 8 cm

Érdekelhetnek még…