A kerti fémtároló sokrétű felhasználásának lehetőségei

Amikor kialakítjuk és megtervezzük a kertünket, akkor nemcsak az esztétikai szempontokat kell figyelembe vennünk, hanem azt is, hogy megfelelő területet alakítsunk ki ahhoz is, hogy a különböző kertben használatos eszközöket és szerszámokat rendezett körülmények között tudjuk tárolni. Ilyen például a kerti fémtároló kialakítása is. Vannak ugyanis olyan használati tárgyak, amelyeket ritkábban használunk, vagy kevésbé szemet gyönyörködtetőek, így nem szeretnénk azokat állandóan látható helyen elhelyezni.

A kert kialakítása során érdemes átgondolni, hogy a fából vagy a fémből készült tárolóegységek mellett döntünk-e. Ezeket többféle funkcióval is elláthatjuk, a későbbiekben pedig akár bicikli- vagy szerszámtárolóként, esetleg kukatárolóként is alkalmazhatjuk attól függően, hogy milyen méretet választunk.

 

Biohort Highboard biciklitároló kukatároló

Válassza ki az igényeire szabott kerti fémtárolót!

Webáruházunkban többféle fémtároló közül is válogathat. Ezek között van olyan, amely alkalmas akár kisebb garázs kialakítására is, de olyan is, melyekben tárolhatja a család kerékpárjait. A kisebb méretű fémtárolók között van magaságyásként használható, esetleg komposztálóként alkalmazható szerkezet is. A felhasználási lehetőségek tárháza szinte végtelen, így biztosan megtalálhatja Ön is azt a típust, amelyik megfelel az igényeinek.

A fém alapanyag választása azért is nagyon előnyös egy modern otthon esetében, mert különleges dísze lehet a kertnek. Egészen egyedi dekorelemként funkcionálhat. A szerkezet adottságainak köszönhetően időtálló védelmet nyújt a használati tárgyak részére. Nem kell amiatt aggódnia, hogy meglátszik rajtuk egy-egy nagyobb nyári zápor nyoma, hanem épségben megóvhatja őket a megfelelő tárolási körülményeknek köszönhetően.

A kerti fémtárolók ellenállnak az időjárási körülményeknek

A webáruházunkban fellelhető fém kerti tárolók elegáns és hosszú távú megoldást nyújtanak, amelyek egyben tartósak is. Biohort termékeinket sohasem kell festeni, hiszen egy életre szóló tüzihorganyzott és égetett lakkozású oldalfallal készülnek. Erre a gyártó 20 év átrozsdásodás elleni védelmet garantál.

A kezelt fém azonban nem jelenti azt, hogy nem választhat különböző színek közül, hiszen négy árnyalat is a rendelkezésre áll, melyekből bizonyára Ön is tud olyat választani, amelyik illik kertjének dizájnjához. Válassza az élethosszig tartó karbantartást mentességet, és ne bajlódjon sohasem a festéssel!

 

Miért jó választás az előregyártott elemekből készült tárolók használata?

Ezeknek a szerkezeteknek a legnagyobb előnye, hogy nem kell azzal bajlódni, hogy milyen összeállítási elemekre, tartozékokra és szerelékekre van szükség. Nem kell kiszámolni és méretezni a különböző részeket, és nem kell azzal sem vesződni, hogy melyikből hány darabra lehet szükség.

A webáruházunkban megtalálható termékek esetében az adatlapon feltüntetjük, hogy milyen szerkezeti elemeket tartalmaz a csomag. Így Önnek rendelkezésére áll minden olyan információ, amely szükséges lehet az összeállításhoz, illetve javaslatokat is láthat arra vonatkozóan, hogy milyen egyéb elemekkel van lehetőség még kiegészíteni az Ön által választott tárolót. Amennyiben mégis kérdése van, keresse munkatársainkat!

A kész szerkezeteknek köszönhetően rengeteg időt spórolhat meg. Az összeszerelési útmutató segítségével pedig könnyen összeállíthatja tárolóját akár saját maga is, szakember segítsége nélkül. Az összekészített csomagoknak köszönhetően minden a keze ügyében lesz, ami a szereléshez szükséges lehet. Nem érheti váratlan meglepetés.