Biohort Prémium fém kerti tárolók

A Biohort prémium fém kerti tárolók jó szolgálatot tehetnek számos okból kifolyólag. A falakon belül jókat lehet barkácsolni, de akár egy udvari pihenőhelyet is berendezhetünk egy ilyen házikóban. A tárolófunkciója pedig kifogyhatatlan ötletekkel áll rendelkezésre, kezdve a sportszerektől a kerti gyermekjátékokon át egészen a garázst kiegészítő autóalkatrészekig, bármit tárolhatunk bennük.

Az alábbi oldalon a fémből készült szerszámtárolóinkat mutatjuk be. A fém választása indokolt lehet, amennyiben tartósabb szerkezetre van szükségünk az udvaron, vagy egyszerűen esztétikai okokból, ha ez tetszik vagy ez illik a ház stílusához.

1–16 termék, összesen 26 db

Fém tárolók minden funkcióra

Ugyanúgy, ahogy a fából vagy műanyagból készült tárolók, a fém kisházak is illeszkednek minden típusú otthoni és üzleti tevékenységhez. Használhatók szerszámok tárolására, kerti kisebb és nagyobb gépek elrendezésére, fáskamrának, de akár egy kis műhely is kialakítható bennük. Egy telekre kihelyezve azonban már egészen más funkciót tölthet be, pihenőházként működhet, amikor kilátogat oda a család, vagy baráti összejövetelt tartanak a tulajdonosok.

 

Egyedülálló tulajdonságok

Az e-kert.hu webáruházunk szerszámos ház kategóriájában Ön rengeteg faháztípust is találhat a fém házikók mellett. A döntésében segítenek az egyes termékek részletes leírásai, de személyes találkozásra is mód van, amikor megtapintható és megnézhető az adott termék. A fa természetessége ellenére, ha Ön mégis úgy dönt, hogy fémet választ, akkor a hosszú időtállóság és számos más előnyös tulajdonság mellett teszi le valójában a voksát, amelyet a Biohort prémium fém kerti tárolóink szolgáltatnak az Ön számára.

Ezek a modern fémházak különböző méretekben rendelhetőek, és igény esetén ablakokat tartalmazó oldalfalak is rendelkezésre állnak a megfelelő belső dizájn és a világos tér létrehozása érdekében. A fémházak kérésre akár hőszigeteléssel vagy egyéb oldal- és támfalakkal is és ellátottak.

 

A Biohort prémium fém kerti tárolók

Amikor valaki fém tárolót, szerszámos házat választ egy más anyaggal szemben, akkor valójában a leginkább strapabíró szerkezetet választja. Hiszen a fém nem vetemedik, nem szívja a nedvességet, nem szárad ki, mint a fa, és megtartja fizikai tulajdonságait, például a méretét. 

Sokan szeretik a műanyagot, de azontúl, hogy igen környezetszennyező anyag, néhány összepattintás után már törhet is. Ha tudjuk, hogy valamikor majd szerelni vagy mozgatni szeretnénk ezt a kis házikót, és át szeretnénk máshova költöztetni, akkor egy műanyag struktúra igazán nem ideális választás. Ráadásul idővel a műanyag elöregszik, és akár ki is fakul.

 

Könnyű kezelhetőség, megfelelő minőség

A fám tárolók egyszerűen, gyorsan és könnyen szerelhetőek, így viszonylag hamar szállíthatóak is. Elég gyorsan ismét alkalmasak lesznek arra, hogy a rövid ideig tartó összeszerelést követően kiválasztott funkciójukkal szolgálják tulajdonosukat. A Biohort prémium fém kerti tárolókat sok évre tervezték, a prémium rozsdamentes csavarokkal és egyéb alkatrészekkel könnyen szét- és összeszerelhetőek.

Ezeket a fém kerti házakat soha nem kell festeni, mivel életre szóló tűzihorganyzott és poliamid égetett lakkozású oldalfalakkal készülnek. Egyszerűen tisztíthatóak, nem kell impregnálni, mint a fát. De ami a legfontosabb, hogy jól ellenállnak a hőnek, így a biztonságosságuk össze sem hasonlítható más anyagokkal.

Vannak, akiket racionális érvekkel nem lehet meggyőzni. Ha Ön is ezek közé tartozik, akkor elegendő, ha egy pillantást vet a fém házikóinkra, és egyből szembetűnik az elegancia és az esztétikus kivitelezés.