• Terasz hősugárzó Cheops
  • Azonnal elvihető
  • Gázüzemű_kültéri_hősugárzó_Cheops13600
  • Azonnal elvihető
  • Hősugárzó_kültéri_Cheops13600
  • Azonnal elvihető
  • Terasz hősugárzó Cheops
  • Azonnal elvihető

Kültéri hősugárzó Dekor Cheops

185,500 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Prémium terasz fűtés kültéri gázos hősugárzó Dekor Cheops

Activa terasz fűtés, kültéri hősugárzó Cheops
Gyártó: Garland

Kültéri hősugárzó Dekor Cheops

Prémium terasz fűtés kültéri hősugárzó

A német Ativa cég kültéri, gázüzemű, dizájnos hősugárzója, nemcsak, hogy gyönyörűen néz ki, de az átgondolt technológiai részleteknek köszönhetően, megfelelően funkcionális is.

Hangulatos nemcsak a kertekben és az erkélyeken, hanem a végéglátó egységek és hotelek teraszain is. A hőérzéket nemcsak a magas hő kibocsátó forrás növeli, hanem az ” élő tűz ” látványa is, amely tökéletes optikai effektekre képes.

Az Activ cég hősugárzóját a felhasznált anyagok minősége és élettartama különbözteti meg a többitől. A hősugárzó lelke a kiváló, német SCHOTT cég által gyártott, hőálló üvegpiramis. Csak az ilyen magas minőségű termék képes ellenállni a hirtelen hőmérséklet változásnak (például, ha a forró üvegfelület érintkezik az esővízzel), ráadásul színtartó is.

A hősugárzó konstrukciójának többi része alumínium és rozsdamentes lemezből kézül, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát. A hősugárzó automatikus lekapcsoló mechanizmussal rendelkezik, a túlzott megdöntése esetén automatikusan kikapcsol.

A görgők megkönnyítik a mozgatását. A hősugárzó tartozéka a PB gáztömlő és a nyomásszabályozó. Tartalma: kültéri hősugárzó, PB gáztömlő, nyomásszabályozó.

Kültéri gázüzemű hősugárzója kiválóan alkalmas a kellemes légkör és hőérzék megteremtésére a barátokkal történő grillezéskor vagy meghitt beszélgetéseknél.

Praktikus terasz fűtés kerti konyha fűtés

A gázüzemű használatnak köszönhetően azonnal üzembe helyezhető, nincsen kormozás, nincsen felfűtési idő.

Tisztítása, tisztán tartása roppant egyszerű.

 

 

További információk

Tömeg 32 kg
Méretek 223 × 53 × 53 cm
Telepítési feltételek

Kerti pavilonba, kő pultba építhető kültéri gáz grill. Szabványos gázpalack csatlakozóval/ nyomáscsökkentővel szállítjuk.

Teraszfűtés_gázos_hősugárzó_alkatrészei_Cheops13600  Teraszfűtés_gázos_hősugárzó_alkatrészei_Cheops13600

Érdekelhetnek még…