Faszenes Grill

A grillezés igazi hangulatát a faszenes grill adja meg. A jellegzetes füstös aroma és illatok semmihez sem foghatók, és szinte érezzük már a megsütött pácolt hús ízét a szánkban. De ha csak egy gyors hamburgerezés a cél vagy párolt zöldségek készítése, mindez mind megvalósítható a faszenes grill használatával.

A szabadban, friss levegő alatt készített ételek és a szabadtéri tűz melege, hangulata feledteti a mindennapok gondjait, és páratlan élményt kínál testnek, léleknek egyaránt. Faszenes grillsütőink egyben tűzrakóhelyek is és beépíthetők kerti konyha részeként. Kínálatunkban innovatív, mobil grill is található. A grillezéshez mindenféle kerti kiegészítőt is talál webáruházunkban.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Közös kerti partik

Napjainkban egyre nagyobb fontossággal bír, hogy személyesen is találkozzunk családtagokkal, barátokkal, ismerősökkel, hiszen a digitalizáció már minden korosztály életében nagy mértékben jelen van. Ha az időjárás lehetővé teszi, irány az udvar, a terasz, a kert, és itt a lehetőség, hogy ismét kerti sütögetést, baráti összejöveteleket rendezzünk.

A kerti grill partik két legfőbb szereplője a faszenes és a gázgrill. Egyik sem jobb a másiknál, és mindegyiknek vannak előnyei. Mindenki a saját igényeinek, stílusának megfelelőt válassza! Webáruházunkban lehetőség van faszenes és gázgrillek, kerti konyhák, bográcsozó helyek beszerzésére. Bármelyiket választja, felejthetetlen perceket élhet át szerettei körében.

 

A faszenes grill

Aki most ismerkedik a grillezés tudományával, annak a faszenes grill esetében lehet, hogy egy kicsit több gyakorlásra lesz szüksége, hiszen a begyújtás maga is egy tudomány, ahogy a főzés, sütés is. Ugyanakkor nem kell megijedni, a begyújtás szinte gyerekjáték, és gyorsan ráérez mindenki a helyes parázs készítésének fortélyaira.

Először is megfelelő, száraz faszénre van szükségünk, és mellett még grillgyújtó kockára. Amikor már ég a faszén, és hamu is keletkezik, rátehetjük a grillrácsra az ételt, amely lehet különféle hús vagy akár zöldség is. A kinti sütögetés azért is jó móka, mert lehetőség van különféle új receptek kipróbálására, szárnyalhat a képzelet és a kreativitás, miközben erősödnek az emberi kapcsolatok.

 

Több célra is használható

A webáruházunkban kapható típusok egyben tűzrakó helyként is funkcionálnak, így piknikekre, kirándulásokra is elvihetők. Kínálatunk egyik különlegessége a Sörös grill BeerBox, amelynél ha nem ég tűz a tűzrakóban, akkor átfordítva ülőalkalmatosságként vagy konyhai előkészítő pultként, vágódeszkaként is használható. A fém sörös rekesz részében 24 db 0,33 literes sör tárolható. Ez az grillsütő egy innovatív, díjnyertes grill partikra való berendezés, amely rugalmasan szállítható.

 

Kiegészítők grillezéshez

Faszenes grillező készülékeink mellé opcionálisan rendelhetők még takaró ponyva, kötény, grillezéshez ideális kesztyű, sütőrács, bambuszból készült vágódeszka, húskiszedő eszközök. Komplett grillszettek is vásárolhatók, amelyek piknikezéskor is jó szolgálatot tehetnek. Ha grillezünk, az ételt valahol el is kell fogyasztani, így nélkülözhetetlen, hogy valamilyen stílusban a kertünkhöz, teraszhoz passzoló kerti bútort is beszerezzünk. A szervezéskor gondolnunk kell az időjárás változékonyságára, ezért nem árt egy minőségi árnyékolástechnikai megoldást is beépítenünk, kiegészítve takaró ponyvával.

Ha a kerti partit nem szeretnénk sötétedéskor már befejezni, vagy a korai őszi estéken is szeretnénk folytatni, akkor érdemes beszerezni kültéri hősugárzókat, amelyek infra vagy gázos kivitelben is elérhetők nálunk. A megfelelő minőségű fényről a jól kiválasztott hangulatvilágítás, pl. egy függő fáklya gondoskodhat.