Kemenceépítés, mobil kemencék

A kültéren rendezett partik növekvő népszerűségének köszönhetően sokan foglalkoznak a kemence, mobil kemence kialakításának gondolatával, és szeretnének egy konyhát a szabadban is felépíteni. Webáruházunk termékeiből a grillteraszok mellett választhatja a kerti vagy a mobil kemence építésének lehetőségét. 

Ajánljuk családoknak, akik rendszeresen sütögetnek a szabadtéren, illetve vendéglátóipari egységeknek, akiknek webáruházunkon keresztül módjukban áll rendezvényekre bérelni is kemencéinket. Az egyes termékekre kattintva részletesen tájékozódhat az adott kemence kialakításáról és sütési feltételeiről.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Kültéri konyha széles választékban

A kerti sütögetés már nem kell, hogy csak a nyárra korlátozódjon. Egyrészt a webáruházunkban kapható különféle, szabadtéren is felállítható hősugárzók segítenek a hűvös esték kellemessé tételében, másrészt a kültéren felépített grillek és kemencés konyhák átmenetet képeznek a teljesen a kinti levegőn és a beltéren megvalósuló sütögetés között. 

A tábortűz élményét adó faszenes grillsütőkön felül választani lehet még a gázzal működő vagy elektromos változatokat is. Ezeknél is találhatunk kültéri konyhába beépíthető vagy önálló modellt egyaránt. Az igazán hangulatos, akár nagy kerti partikhoz a finom falatokat remek dolog ezeken elkészíteni, ezek a kerti kemencék a kinti sütés-főzés szerelmeseinek nyújtanak ideális megoldást.

 

Kemence, mobil kemence

Egy kerti konyha kialakítása nagymértékben hozzájárul a kert, az udvar élhetővé válásához, ahhoz, hogy igazán pezsgés legyen. Egy mobil kemence is nagyon hangulatos tud lenni, és méretéből adódóan van lehetőség akár nagyobb mennyiségű ételek elkészítésére is. Egy kisebb darab pedig tökéletes egy családi ebéd vagy vacsora elkészítéséhez. Fontos, hogy mindig igényeinknek megfelelő darabot válasszunk, illetve el kell dönteni azt is, hogy teljes mértékben beépített vagy mozgatható legyen az adott kemence.

Webáruházunk fő célként tartja szem előtt a mobilizálhatóságot és könnyű szállíthatóságot, így aki ilyen konyhát szeretne, azoknak az előregyártott “kész” konyháinkat ajánljuk. A mobil kemencék vagy a tűztérként is beépíthető előregyártott kemencék lerövidítik a kerti konyha építési idejét, így nem kell félni attól, hogy vajon milyen nehéz és mennyi ideig tart egy ilyen kemence felépítése.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a kerti konyha kivitelezésével nem szeretne vesződni, kérjen tapasztalt kollégáinktól ajánlatot. Először leegyeztetjük a részleteket, majd ezt követően megépítjük nyitott konyháját, kemencéjét akár kerti pavilonnal és kerti bútorokkal együtt is. A tervezéstől kezdve a teljes kivitelezésig segítünk Önnek!

 

Vendéglátó ipari egységek figyelmére is érdemesek

A kültéri konyhák, a kemencék nem csupán a családok kényelmét szolgálhatják. Vállalkozások, éttermek, rendezvények kiegészítő berendezése is lehet, eltérő célzattal. Az ételek készítése szinte a vendégek szeme előtt történhet, ami izgalmas, valamint segít abban is, hogy rátaláljanak a nekik leginkább tetsző változatokra.

Azok az éttermek, amelyek kerthelyiséggel vagy terasszal is rendelkeznek, vendégcsalogató marketingeszközként is használhatják a kinti, akár mobil kemencéket. Akár saját maga is vállalkozhat kerti kemencék bérbeadásával vállalkozóként, így biztosítani tudja az ínycsiklandozó étkezést más társaságoknak is, baráti összejövetelek, rendezvények alkalmával.

Webáruházunk is lehetőséget biztosít a kemencék bérbeadására akár cégek, akár magánszemélyek részére. További részletekért forduljon tapasztalt kollégáinkhoz!