Kerti konyha szabadtéri konyhák

A kerti konyha, szabadtéri konyhák építése egyre divatosabb napjainkban, amikor is a friss levegőn eltöltött idő, a kertben való sütögetés és közös családi és baráti találkozók szerepe jelentősen megnövekedett. A konyhában való sütés-főzés szerelmesei nem csoda, hogy szeretnének ehhez egy kinti platformot is kialakítani, ahol mindent ugyanúgy meg tudnak valósítani, mint a ház falain belül.

Kerti konyháink, a különböző anyagú szaletlik és kisházak mindezt biztosítják, és munkatársaink pedig igyekeznek az Ön álmaihoz minden szükséges eszközt, kelléket és tanácsot megadni, hogy az álmok valósággá váljanak.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

A szabadtéri sütés-főzés lehetőségei

Egyre többen kapnak kedvet, hogy a szabadtéri lehetőségeket kihasználva valamilyen formában kint étkezzenek. Vannak, akik bent, a konyhában elkészített ételt viszik ki, és az udvaron található kerti étkezőben vagy teraszon fogyasztják el. A természethez nagyon közel állók kedvelik a tábortüzet, bográcsozást, a nyársakon való sütés lehetőségét is.

Az biztos, hogy a szabadban elkészített étel ízvilága, illata merőben más, mint amit a bent, a konyhai körülmények között elkészített fogásoknál tapasztalhatunk. A parázson, füstben főtt és sült húsok, zöldségek valami páratlan pluszt kapnak, amit évekkel később sem felejtünk el, és már ha rágondolunk, összefut a szánkban a nyál.

Webáruházunk számtalan módot biztosít ahhoz, hogy örömtelivé és felejthetetlenné varázsolja a kerti grillezés pillanatait. Faszenes és gázgrillek, bográcsozók, szabadtéri konyhák  felépítését tesszük lehetővé, különböző igényeket kielégítő berendezéseinkkel és bútorainkkal. Annak megfelelően, hogy kinek mekkora az udvara vagy milyen típusú grillezést részesít előnyben, különféle eszközöket tudnak nálunk vásárolni.

 

Amikor a konyha is kiköltözik a szabadba…

Azok számára, akiknek nem elegendő egy szabadtéri bográcsozás vagy grillezés és úgy érzik jól magukat, ha minden kényelmüket szolgáló eszköz a kezük ügyében található, ők a célcsoportjai a kerti konyhák helyszínéül szolgáló szaletliknek. A szaletlik valójában olyan szabadtéri, nyitott, fából vagy más anyagból készült pavilonok, amelyek biztosítják a felhőtlen főzőcskézés örömeit.

A kerti konyhának számtalan megvalósítási formája létezhet. Sokan kedvelik a mediterrán stílust, a falusias hangulatot, de be lehet rendezni modern bútorokkal, hagyományos módon is. Ami mindegyikben nagyrészt közös, az az, hogy rendelkeznek kettő vagy három oldalfallal és természetesen egy fedett tetővel. A falak mellett lehet elhelyezni a háztartási gépeket, sütőt, a nyitott oldalhoz pedig folytatólagosan hozzá illeszthetők a kerti bútorok, étkezőasztalok székekkel, valamint a különféle funkciójú tárolók.

 

Kerti konyha a kínálatunkban

A kerti konyhába beépíthetők konyhabútorok, egy főzést-sütést előkészítő asztal, szabadtéri zsúrkocsi és még számos más, praktikus kellék. A legfőbb cél mindenképpen az, hogy aki jelen van, jól érezze magát, ezért minden kültéri konyhának személyre szabottnak kell lennie. Így, ha Önnek bármilyen konkrét elképzelése van, hogy milyen szabadtéri konyhát szeretne, bátran keressen minket, és segítünk elképzelései megvalósításában.

A kerti konyháink akár hűsölésre is kiválóak, a natúr fa alapanyagot a Skanholz cég biztosítja előregyártott fa elemekből. Önnek mindössze annyi a teendője, hogy egy vízszintes felületet elkészítsen, amely a szaletli aljául fog szolgálni. Ezek a szaletlik, kerti pavilonok hangulatos kiegészítői lehetnek az udvari játszótereknek vagy gerendavázas kerti medencéknek, melyeket szintén megtalál kínálatunkban, ugyanúgy, mint a szaletli padlózathoz a faanyagot.