Nyársalók, bográcsozó helyek

A szabadban való sütögetésnek számtalan módja van már, de a legősibb, leghagyományosabb mégis csak a tábortűzrakás, a nyársalók, bográcsozóhelyek körbeülése, a kerti tűzön való sütögetés. A meghitt hangulatot árasztó helyszíneket Ön is megtervezheti, és kialakíthatja tetszése szerint. Bográcsozó, nyársaló építményeink műkőből készülnek, és akár 8 vagy 10 személy is kényelmesen tudja használni őket.

A részletekről az adott termékekre kattintva tájékozódhat. Tekintse meg további eszközeinket is, amelyek révén a kerti sütögetés még inkább felejthetetlen élménnyé fog változni. Ha egyedi elképzelése vagy kérdése van, keressen minket bátran!

1–16 termék, összesen 21 db

Hagyományos tűzrakás

Sokan ma is még úgy raknak tábortüzet, hogy mellette a földön ülve beszélgetnek, eszegetnek. A szalonnasütés, a bográcsgulyás készítése ma is kedvelt közösségi esemény, sokszor farönkök az ülőhelyek. A szabadban készített parázson, füstön sült vagy főzött étel zamata semmihez sem fogható és azontúl, hogy mindenki egy ínycsiklandozó ételből falatozhat, családi vagy baráti közösségi élményhez is jut.

A szalonnasütésen túl a héjában sült krumpli is nagy kedvenc, illetve a bográcsban számtalan fajta étel elkészíthető, mint pl. csülkös bableves, marhapörkölt, vagy akár csak egy paprikáskrumpli. Receptek százait lehet már interneten fellelni külön a nyársalók, bográcsozóhelyek számára.

 

A szabadban sütés lehetőségei

Szerencsére mára már tényleg válogatni lehet, ki mivel szeretne főzőcskézni a kertjében vagy kiránduláskor, és ezeket a lehetőségeket nálunk is megtekintheti, ugyanis webáruházunk faszenes és gázgrillek, kerti konyhák széles választékát kínálja, és külön olyan modulokat is, amelyek beépíthetők egy kültéri konyhába. A kerti sütögetés élményét sok mindennel lehet még felejthetetlenebbé tenni, ezeket a kiegészítőket külön menüpont alatt lehet megtekinteni.

Napjainkban egyre többen töltik idejük nagy részét a számítógép előtt vagy a mobiljukat nyomkodva, így ha sikerül egy telefon- és wi-fi-mentes kerti partit összehozni, az még különlegesebbé fogja tenni az együtt töltött időt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Kínálatunkban egy innovatív mobil grillt is talál, amelyet kirándulásokra, piknikezésre is magával vihet.

 

Fontos, hogy le lehessen ülni

Ugyan nagyon romantikus a fűben ülve élvezni a ropogó tűz és az illatos ételek sütésének hangulatát, de vannak olyanok, akik nem szívesen teszik ezt meg. Számukra nyújt megoldást a műköves bográcsozónk, ahol a sütőhelyet gyönyörű műkő kerti padok teszik élvezetessé. A 8 személyes változathoz 4, a 10 személyeshez 5 pad tartozik. Az asztal lapjának és az ülőfelületnek is kiválasztható a színe, lehet vörös vagy fehér. A lábazat pedig ezenkívül lehet barna, zöld vagy akár sárga is.

A nyársalók, bográcsozóhelyek telepítése nem igényel nagyobb előkészületeket, mindössze egy vízszintes terepen megfelelő teherbírású sima felületet kell kialakítani. Ezt megteheti murvával vagy térkövezéssel is akár. Erre lehet ráhelyezni a kiválasztott szalonnasütőt. Ha az összeállítással kapcsolatban segítségre lenne szüksége, akkor kérjen tanácsot munkatársainkntól.

 

A nyársaló, bográcsozóhelyek védelméért

Az időjárás meglehetősen kiszámíthatatlan mostanában, így habár a műkövezett sütögetőben nem tesz sok kárt a napsugárzás vagy az eső, ha összehívjuk barátainkat, ismerőseinket egy kerti partira és hirtelen leszakad az eső, elég kényelmetlen helyzet alakulhat ki. 

Ezért nem árt előre gondoskodni vendégei védelméről, amelyet webáruházunk árnyékolástechnikai megoldásaival szintén megtehet. Amennyiben pedig további ülőhelyekre van szükség, nézzen szét kerti bútoraink között is.