Kültéri padló, Fa terasz építés

A szabadtéri telifa kültéri padló leginkább akkor kerül az ember érdeklődésének a középpontjába, amikor megérkezik végre a jó idő. Ilyenkor teljesen természetes, hogy minél több időt szeretnénk a szabadban tölteni, és ilyen tevékenységek alkalmából hallatlanul praktikus tud lenni egy ilyen padlózat. Az alábbiakban különféle kültéri padló megoldásokból választhatnak az érdeklődők, és a továbbiakban a tömör fából készült kivitelek kerülnek bemutatásra.

Lentebb nemcsak ezen termékek bemutatását találhatja Ön meg, hanem az összeépítéshez szükséges tartozékokkal és ápolószerekkel is megismerkedhet a webáruházunkba látogató.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Szabadtéren is maximális kényelemben és biztonságban

Mai életvitelünkre tekintve sajnos szembeötlő, hogy a legtöbb ember kevés időt tölt a  szabadban, és ez még akkor is elmondható, ha egyébként ehhez meglennének a feltételei. Egy kertes ház, azaz a kert megléte önmagában még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a szabadban töltött idő markánsabban megjelenne a mindennapokban.

Ha azonban kültéri padlót alkalmazunk, akkor lényegesen komfortosabb, tisztább környezetben tölthetjük időnket, és ezeken az előnyökön kívül még továbbiak is felsorakoztathatók. A telifa kültéri padló nagyszerű szolgálatot tehet kertben, teraszon, medence partján vagy nyárikonyhában egyaránt, és aki egyszer megtapasztalja kényelmét, többé el sem tudja képzelni mindennapjait enélkül.

A többféle létező megoldás közül a fa tekinthető a leginkább emberközelinek, szépségével, praktikusságával azonnal meg tudja ragadni az embert. Webáruházunk kínálatában is ez a típus található meg, mégpedig az összeszereléséhez és ápolásához szükséges kiegészítőkkel együtt.

 

Vörösfenyő telifa kültéri padló, minőségi tartozékok, ápolószerek

A tömör vörösfenyő padló harmonikusan illik a természetbe, hiszen önmaga is teljes mértékben természetes anyag, magas szintű megmunkálása pedig kényelmessé, biztonságossá teszi felhasználását. A biztonságot a kialakított barázdák garantálják, a kényelemért és tartósságért pedig a magas szintű felületkezelés a felelős.

Egy nyári délután sokkal komfortosabb akár mezítláb a minőségi  tömörfa padlón lépkedni, mint a kemény és hideg kövön vagy adott esetben műanyagon, illetve a puszta sáros vagy poros földön. Ráadásul a fa felülete szárazon és vizesen is lényegesen kevésbé csúszik, mint a kő és ha valami leesik, akkor is sokkal nagyobb eséllyel éli túl sérülés nélkül a balesetet.

A vörösfenyő kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, és ennek köszönhetően több évtizedig is képes szolgálni kényelmünket. Az árusított kültéri terasz padló modulszerűen összeépíthető, elég csak annyit venni belőle, amennyi az adott helyhez szükséges, és az összeépítés megtörténhet a helyszínen.

 

Könnyű összeállítás, évtizedekig tartó örömforrás

A különálló elemek könnyen szállíthatók, és az összeszerelésük is egyszerű, nehézségek nélkül kivitelezhető. Áruházunk ebben is tud segítséget nyújtani, ajánlatkérés után pontos költséggel tud Ön kalkulálni. Az összeszereléshez szükséges rozsdamentes csavar szintén megvásárolható nálunk, mint ahogy a padló ápolásához szükséges padlóolaj is.

Ez utóbbi termék kifejezetten kültéri használatra lett kifejlesztve, és használata közben azonnal feltűnik, hogy kiemeli a fa erezetét, ezáltal szebbé, esztétikusabbá teszi az egész burkolat megjelenését. Azonban ez még messze nem minden, hiszen az olaj ellenállóvá teszi a fát a vízzel szemben, konzerválja a felületet, és védőréteget hoz létre rajta. Így a kedvező árú, könnyen beszerezhető és szállítható, valamint egyszerűen beépíthető burkolat sokáig fogja hűen szolgálni vásárlója kényelmét.