Nyeregtetős garázsok

Kültéri garázs építéséhez számos megoldás kínálkozik, melyek egyike a nyitott garázs, kocsibeálló kialakítása. A fa elemekből összeállított szerkezet az egyik legszebb és legtartósabb opció, melyet az autóink védelme érdekében alkalmazhatunk. Ezek a nyeregtetős garázsok tömörfa lambéria tetőhéjalással és tetszőleges színű zsindellyel kerülnek kialakításra. Az igényesebb és részletgazdagabb típusokat ragasztott, tömbösített, azaz alaktartó faanyagból gyártjuk.

Az alábbiakban néhány lehetséges megvalósítás talál fotóinkon, de természetesen, ha ettől eltérő elképzelése van, bátran keresse munkatársainkat. Válasszon az elérhető kínálatból!

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Személyautónk védelme érdekében

Ingatlanunk után a második legfontosabb vagyontárgyunk a személyautónk. Abban az esetben, ha az ingatlanhoz sem az épületen belül, sem az udvaron nem található védett terület, ahová beállhatunk az autónkkal, mindenki egyetért abban, hogy gondoskodni kell valamilyen szinten a gépjármű védelméről. Abban már vannak a véleményekben eltérések, hogy a zárt vagy a nyitott kocsibeálló az alkalmasabb, de kétségtelen, hogy mindegyik változat rendelkezik előnyökkel.

Webáruházunk számtalan nyitott vagy zárt garázst, kocsibeállót kínál. Attól függően, hogy egy vagy több személygépjármű biztonságát szeretnénk megvalósítani, választhatunk az egyállásos vagy többállásos garázsok közül. Rendkívül tartósak a könnyűszerkezetes alumínium kocsibeállóink. A természetes faanyag kedvelői válogathatnak a bemutatásra kerülő, szintén nyitott vagy zárt formában is összeállítható nyeregtetős garázsok széles és minőségi kínálatából.

 

Nyitott garázs, kocsibeálló – a nyeregtetős modellek jellemzői

Ahhoz, hogy a nyeregtetős változat mellett tudjunk dönteni, először tisztában kell lenni a kifejezés értelmével. A nyeregtetős szerkezet egy olyan tető, amelynek középső csúcsa mindkét oldalon lejt. Ez a stílus jó védelmet nyújt az eső ellen, és testreszabható különféle tetőfedő anyagokkal, például zsindelyekkel vagy fémpanelekkel. Jelen kategóriánkban a faanyagokból készült modelleket mutatjuk be.

Fontos megemlíteni, hogy a teljes szerkezetek konzervált vagy telített fenyő fűrészáru faanyagból készülnek, a tartósság érdekében. A hosszú élettartam és stabilitás érdekében statikailag megfelelő,  H-vasakkal,  talajcsavarokkal vagy betonlemezbe ragasztható pillértartókkal történő pontalapozást javaslunk, amelyhez a hozzávalókat szintén meg tudja nálunk rendelni.

Valamennyi autóbeálló és garázstető meghatározott típustervek alapján előre gyártott, meghatározott méretben készül a könnyű otthoni összeállíthatóság érdekében. A szállítás lapra szerelt csomagolásban, lefóliázva, az összes szükséges szerelékkel és műszaki rajzzal, összeszerelési útmutatóval együtt történik. Amennyiben Önnek a kivitelezéshez, lefestéshez szüksége van segítségre, úgy kérjen egyedi ajánlatot, munkatársaink mindenben segítenek.

 

Nyitott vagy zárt megoldások

E tekintetben nincs egyöntetű vélemény, ugyanis a nyitott garázsok kedvelői pont azt vallják, hogy az átszellőző oldalak segítségével az autó kevésbé korrodálódik, míg szerintük egy zárt garázsban nincs meg ez a levegőzés. Ugyanakkor a zárt garázsok előnyei közé sorolható, hogy jóval biztonságosabbak, ha egy nagyobb értékű autónk van. Továbbá egy zárt modellben polcrendszer is felállítható, ahol a tárolás sokkal kényelmesebben megoldható.

A különféle nyílászárók elhelyezkedése a készen összeállított csomagjainkban adott, de van mód ettől is eltérni, amennyiben erre mutatkozik igény. A nyeregtetős garázsok, építmények természetesen kerti pihenőnek is berendezhetők a webáruházunkból beszerezhető kerti bútorokkal.