• Biohort aluminium padlókeret
  • Biohort szerelőkeret
  • Szerelőkeret rögíztés szerszámtárolóhoz
  • Prémium fém kerti tárolók építése. Biohort fém szerszámos ház

Biohort Alumínium padlókeret

42,000 Ft185,000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!
+ Szállítás rakodás díja a szállítási cím függvényében részletek itt

Alumínium szerelőkeret / padlókeret biztosítja a Biohort kerti házak és tárolók szükséges stabilitását

Gyártó: Biohort
Cikkszám: N/A Kategória:

Biohort Alumínium padlókeret

Biohort Alumínium padlókeret Neo, HighLine, AvantGarde, Panorama, Europa fém kerti házakhoz és Szerszámtárolókhoz

Egyenetlen talaj (pl. gyep) esetén alapozás nélkül is kellő stabilitást nyújt a szerszámos háznak, tárolóknak.

A kiválasztott ház geometriájának megtartása ( csavarodások, nyeklés-nyaklás) kulcsfontosságú. Amennyiben a teherhordó felület nem egy tükörsima vízszintes (!) betonfelület, úgy a szerelőkeret beépítése erősen javasolt. A szerelőkeret beépítésével a szerkezet talajhoz rögzítése biztosan igényesen és tartósan kivitelezhető lesz.

Alumínium zártszelvény (40 x 40 mm) sarok-összekötővel és rögzítőanyagokkal (talajhorony illetve csavarok)  amely biztosítja a szerelési síkot + a biztos talajhoz rögzítést ( betonozott vagy térkövezett alap-felületeken is.

Az alumínium szerelőkeret / padlókeret biztosítja a Biohort kerti házak és tárolók szükséges stabilitását, ha beton alap nélkül szeretné felállítani, egyenetlen talajon (pl. gyepen).

Négy műanyag sarok biztosítja a pontos illeszkedést összeszereléskor. A szállított földi horgonyok biztonságot garantálnak viharos időben.

A tartozékként kapható alumínium padlókeret megkönnyíti az esetleges talajegyenetlenségek ellensúlyozását.

Az alumínium padlókeret lehetővé teszi az alumínium padlólemez https://e-kert.hu/termek/biohort-aluminium-padlolemez/ használatát, továbbá alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem részei a szállítási csomagnak!!).

A szállítás kartondobozban, részletes összeszerelési útmutatóval és az összes szükséges kötőelemmel együtt szállítjuk házhoz.

Minden szükséges szereléket és műszaki dokumentációt, összeszerelési rajzot tartalmaz a  csomagolás.

 

 

 

További információk

Típus

AvantGarde, Europa, HighLine, Panorama, Szerszámtároló, Neo

Méret

1, 150, 2, 230, 2A, 3, 4, 4A, 5, 6, 7, 8, 90, S, 150Large (156x155x184cm), 190, 190Large (192x155x184cm), 230Large (228x155x184cm), Neo 1A, Neo 1B, 2A, Neo 1C, 3A, Neo 1D, 4A, Neo 2B, Neo 2C, 3B, Neo 2D, 4B, Neo 3C, Neo 3D, 4C, Neo 4D

A csomagolás tartalmazza az összes szükséges szereléket kötőelemet és részletes műszaki összeszerelési rajzot, amely alapján bárki össze tudja szerelni a kiválasztott terméket.