• Biohort aluminium padlókeret
  • Biohort szerelőkeret
  • Szerelőkeret rögíztés szerszámtárolóhoz
  • Prémium fém kerti tárolók építése. Biohort fém szerszámos ház

Biohort Alumínium padlókeret

42,000 Ft104,000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Prémium Biohort fém tároló szekrény. Praktikus terasz szekrény fémből 2 méretben és 3 színben választható

Gyártó: Biohort

Biohort Alumínium padlókeret

Biohort Alumínium padlókeret HighLine, AvantGarde, Panorama, Europa fém kerti házakhoz és Szerszámtárolókhoz

Egyenetlen talaj (pl. gyep) esetén alapozás nélkül is kellő stabilitást nyújt a szerszámos háznak, tárolóknak.

A kiválasztott ház geometriájának megtartása ( csavarodások, nyeklés-nyaklás) kulcsfontosságú. Amennyiben a teherhordó felület nem egy tükörsima vízszintes (!) betonfelület, úgy a szerelőkeret beépítése erősen javasolt. A szerelőkeret beépítésével a szerkezet talajhoz rögzítése biztosan igényesen és tartósan kivitelezhető lesz.

Alumínium zártszelvény (40 x 40 mm) sarok-összekötővel és rögzítőanyagokkal (talajhorony illetve csavarok)  amely biztosítja a szerelési síkot + a biztos talajhoz rögzítést ( betonozott vagy térkövezett alap-felületeken is.

Az alumínium szerelőkeret / padlókeret biztosítja a Biohort kerti házak és tárolók szükséges stabilitását, ha beton alap nélkül szeretné felállítani, egyenetlen talajon (pl. gyepen).

Négy műanyag sarok biztosítja a pontos illeszkedést összeszereléskor. A szállított földi horgonyok biztonságot garantálnak viharos időben.

A tartozékként kapható alumínium padlókeret megkönnyíti az esetleges talajegyenetlenségek ellensúlyozását. Az alumínium padlókeret lehetővé teszi az alumínium
padlólemez https://e-kert.hu/termek/biohort-aluminium-padlolemez/ használatát, továbbá alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem részei a szállítási tartalomnak!!).

A szállítás kartondobozban, részletes összeszerelési útmutatóval és az összes szükséges kötőelemmel együtt szállítjuk házhoz.

Minden szükséges szereléket és műszaki dokumentációt, összeszerelési rajzot tartalmaz a  csomagolás.

 

 

 

További információk

Típus

AvantGarde, Europa, HighLine, Panorama, Szerszámtároló

Méret

1, 150, 2, 230, 2A, 3, 4, 4A, 5, 6, 7, 8, 90, S, 190

A csomagolás tartalmazza az összes szükséges szereléket kötőelemet és részletes műszaki összeszerelési rajzot, amely alapján bárki össze tudja szerelni a kiválasztott terméket.