• Szaunaház Télikert Panoráma
  • Faház panoráma télikert -
  • Szaunaház Télikert Panoráma
  • Faház panoráma télikert -
  • Szaunaház panoráma

Faház panoráma télikert

2,885,000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Panoráma faház télikert 380 x 380 cm. Szaunaház építés minőségi alapanyagokból

Prémium napfényes kerti faház szaunaház vagy télikert hőszigetelt üvegezéssel
Gyártó: SkanHolz

Faház panoráma télikert

Panoráma faház, télikert

Panoráma faház  380 x 380 cm / 44 mm oldalfalakkal épülő masszív gerendaház / faház adatai:

  • Modern lapostetős faházunk külső sarokmérete (alapozási mérete ) 380 x 380 cm
  • Eresztúllógások: elöl-hátul 120-20 cm; oldalt 25-25 cm, azaz a teljes tetőméret 520 x 430 cm
  • A faházat natúr, kezeletlen kivitelben szállítjuk.  A faanyag minőségmegóvása érdekében a szakszerű festés elengedhetetlen a hosszútávú kültéri használhatóság érdekében.    Minőségi Remmers festéket ide kattintva külön is rendelhet.
  • A faház nyílászárói termopan  ( 2 rétegű szigetelt ) üvegezéssel készülnek. A hőszigetelt üvegezés hőtechnikailag ugyan egy magasabb műszaki színvonalat jelent, de a faház ettől még nem lesz lakóház, azaz faházunkat 3-évszakos hétvégi háznak, szaunaháznak vagy fűtéssel kiegészítve télikertnek ajánljuk.
  • Bitumenes ragasztható KSK-M vízzáró tetőfedés  nem része az alap csomagnak, önnek  6# KSK-M itt látható tetőfedő anyagra lesz szüksége
  • Gerendaház bejárati ajtó mérete: 112 x 181,5 cm

Helyszíni összeépítés és beüzemelés munkadíja a helyszíntől függően, egyéni megbeszélés alapján.

Kérjen ajánlatot szaunaház építésére is.  Ebből a dekoratív, nagy üvegfelületekkel rendelhető faházból kiváló szaunaház is kialakítható. Beépíthető  finn szaunáink közül ide kattintva tud választani

Szaunázáskor erősödik az immunrendszer, oldódik a stressz, jó hatással van a bőrünkre, segít a felfrissülésben.  A szauna az észak népek találmánya, ők körülbelül 2000 éve ismerik, de legerősebben a finnekhez köthető a feltalálása. Maga a „szauna” szó is a finn nyelvhez köthető. A legintenzívebb szauna élményt egy kültéri szauna biztosítja. Napjainkban már a jelen kor jó minőségű, illatos faanyagból épülő szaunái kényeztetik testünket, lelkünket.

 

További információk

Tömeg 1455 kg
Méretek 380 × 380 × 270 cm
Telepítési feltételek

Vasalt betonlemez alap építése javasolt hőszigetelt dobogóval.

A szaunaház felépítésének alap feltétele egy megfelelő teherhordó felület kialakítása, amely vízszintes és sima. Ennek leginkább egy 10 cm vastag vasalt betonlemez alap készítésével tudunk megfelelni, amelybe javasolt, 380V-os földkábel kiállást is elhelyezni, hogy később ne kelljen a betont vésni.

Az összeszereléshez  2-3 emberre és 2 napra lesz szüksége.  A faházakat minden esetben stabil vízszintes és sima teherhordó felületre kell építeni a tartósság érdekében. Javasolt 10-15 cm vastag vízszintes (!) betonlemez  vagy térkövezett felület a faház építéséhez.  A kiszállításra kerülő lapraszerelt natúr, kezeletlen faanyag előregyártott, melyet az összeszerelési műszaki rajz szerint kell összeépíteni.  Az alap ajánlat a faanyag festéséhez szükséges festékeket és tetőfedő, bádogos anyagokat nem tartalmazza, de opcionálisan meg tudja tőlünk rendelni ha szeretné.

Érdekelhetnek még…