• Szaunaház Télikert Panoráma
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
  Díjmentes szállítással
 • szaunaházunk sarok illesztése
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
  Díjmentes szállítással
 • Szaunaház Télikert Panoráma
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
  Díjmentes szállítással
 • Panorama_szaunaház_oldalnézet
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
  Díjmentes szállítással
 • Szaunaház panoráma
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
  Díjmentes szállítással

Faház panoráma télikert 420x380cm

Original price was: 3,395,000 Ft.Current price is: 2,995,000 Ft.

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!
+ Szállítás rakodás díja a szállítási cím függvényében részletek itt

Panoráma faház télikert 420 x 380 cm. Szaunaház építés minőségi alapanyagokból

Prémium napfényes kerti faház szaunaház vagy télikert hőszigetelt üvegezéssel. Igény esetén kerti homeoffice építés
Gyártó: Skan Holz

  Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

  Faház panoráma télikert 420x380cm

  Panoráma faház télikert

  Panoráma faház  420 x 380 cm / 44 mm oldalfalakkal épülő masszív gerendaház / faház adatai:

  • Modern lapostetős faházunk külső sarokmérete (alapozási mérete ) 420 x 380 cm; 15,9 m2
  • Hőszigetelt 1 légkamrás termopan nyílászáró üvegezéssel !
  • Kiváló homeoffice kerti pihenő ház is lehet de akár szaunaházat is ki lehet alakítani a típusból
  • Eresztúllógások: elöl-hátul 120 – 30 cm; oldalt 30-30 cm, azaz a teljes tetőméret 480 x 530 cm  lásd : “Műszaki rajzok” fül alatti alapozási rajz
  • A faházat natúr, kezeletlen kivitelben szállítjuk.  A faanyag minőségmegóvása érdekében a szakszerű festés elengedhetetlen a hosszútávú kültéri használhatóság érdekében.    Minőségi Remmers festéket ide kattintva külön is rendelhet.
  • A faház nyílászárói termopan  ( 2 rétegű szigetelt ) üvegezéssel készülnek. A hőszigetelt üvegezés hőtechnikailag ugyan egy magasabb műszaki színvonalat jelent, de a faház ettől még nem lesz lakóház, azaz faházunkat 3-évszakos hétvégi háznak, szaunaháznak vagy fűtéssel kiegészítve télikertnek ajánljuk.
  • Bitumenes ragasztható KSK-M vízzáró tetőfedés  nem része az alap csomagnak, önnek  6# KSK-M itt látható tetőfedő anyagra lesz szüksége
  • Gerendaház bejárati ajtó mérete: 112 x 181,5 cm

  Helyszíni összeépítés és beüzemelés munkadíja a helyszíntől függően, egyéni megbeszélés alapján.

  Megszámolni is nehéz, hányféleképpen lehet hasznos egy faház / homeoffice a kertben. A kisebbekben tarthatunk szerszámokat, sporteszközöket, a fűnyírótól a grillig elhelyezhetünk mindent, ami korábban a garázsban vagy a ház különböző pontjain foglalta az értékes helyet, az olyan dolgokat, amelyeken ki tudja hányszor estünk már át, és mindig megfogadtuk, találunk nekik valami jobb tárolási módot. Akinek azonban gazdagabb a fantáziája, nagyobbak az elvárásai, nem kell, hogy megálljon itt. Fából építhetünk olyan gerendaházakat is, melyekben egy kisebbfajta lakást is berendezhetünk – ideális lehet egy ilyen a kisebb, hétvégi telkekre, de akár a gyerekeknek is, hogy nyaranta saját kis kunyhót kaphassanak.

  Kérjen ajánlatot szaunaház építésére is.  Ebből a dekoratív, nagy üvegfelületekkel rendelhető faházból kiváló szaunaház is kialakítható. Beépíthető  finn szaunáink közül ide kattintva tud választani

  Szaunázáskor erősödik az immunrendszer, oldódik a stressz, jó hatással van a bőrünkre, segít a felfrissülésben.  A szauna az észak népek találmánya, ők körülbelül 2000 éve ismerik, de legerősebben a finnekhez köthető a feltalálása. Maga a „szauna” szó is a finn nyelvhez köthető. A legintenzívebb szauna élményt egy kültéri szauna biztosítja. Napjainkban már a jelen kor jó minőségű, illatos faanyagból épülő szaunái kényeztetik testünket, lelkünket.

   

  További információk

  Tömeg 1455 kg
  Méretek 420 × 380 × 270 cm
  Telepítési feltételek

  Vasalt betonlemez alap építése javasolt hőszigetelt dobogóval.

  A szaunaház felépítésének alap feltétele egy megfelelő teherhordó felület kialakítása, amely vízszintes és sima. Ennek leginkább egy 10 cm vastag vasalt betonlemez alap készítésével tudunk megfelelni, amelybe javasolt, 380V-os földkábel kiállást is elhelyezni, hogy később ne kelljen a betont vésni.

  Panorama_faház_szaunaház_420x380cm  Panorama_faház_szaunaház_420x380cm

  Az összeszereléshez  2-3 emberre és 2 napra lesz szüksége.  A faházakat minden esetben stabil vízszintes és sima teherhordó felületre kell építeni a tartósság érdekében. Javasolt 10-15 cm vastag vízszintes (!) betonlemez  vagy térkövezett felület a faház építéséhez.  A kiszállításra kerülő lapraszerelt natúr, kezeletlen faanyag előregyártott, melyet az összeszerelési műszaki rajz szerint kell összeépíteni.  Az alap ajánlat a faanyag festéséhez szükséges festékeket és tetőfedő, bádogos anyagokat nem tartalmazza, de opcionálisan meg tudja tőlünk rendelni ha szeretné.

  Érdekelhetnek még…