• Öntöttvas edény cipó sütő
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
 • Öntöttvas edény cipó sütő
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
 • Öntöttvas_edényben_főzés
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
 • Santos_öntöttvas_edény_Dutch_Kastenform
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
 • Öntöttvas_edény_Santos_Dutch
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
 • Öntöttvas_edény_Dutch_oven
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető
 • Öntöttvas_edény_fedővel_Santos_Duch
 • AKCIÓ!
  Azonnal elvihető

Santos öntöttvas edény

Original price was: 25,500 Ft.Current price is: 22,500 Ft.

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!
+ Szállítás rakodás díja a szállítási cím függvényében részletek itt

Santos öntöttvas grill edény fedővel

Öntöttvas edény kültéri sütéshez és beltéri főzéshez
Gyártó: Santos
Cikkszám: 899447 Kategória:

Santos öntöttvas edény

Öntöttvas edény fedővel együtt, kültéri és beltéri sütés-főzéshez.

Öntöttvas kenyérsütő, cipó sütő forma térfogata 5,5 liter

Santos öntöttvas edényben úgy süthet-főzhet, mint egy kemencében. Az ételt körkörösen éri a hő az edényben az öntöttvas kiváló hővezetési és hőátadási tulajdonságainak köszönhetően

– Lassú sütést kívánó húsok sütéséhez

– Öntöttvas edényünk mérete: 34 x 24 cm / fedővel együtt /

Minőségi grill kiegészítőkkel élmény a kerti konyha, sikerre ítélt a grillezés.

A vastag edényfalnak köszönhetően az edény minden pontján egyenletes hőmérséklet alakul ki, így a benne készült étel nem tapad le, így használata igen egyszerű. A edényben ki tudnak alakulni a grillezésre jellemző kellemes pörkölt aromák. Az öntöttvas fedő segít létrehozni a kemence hatást

Tisztán tartása könnyű és hosszú az élettartama. Soha ne tegye mosogatógépbe !

Első használat előtt az öntöttvas edényt  forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra. Minden használat után mossa el, szárítsa meg, majd kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése végett.

Santos (Gusseisen) öntöttvas edényben olyan ételek készíthetők, melyek  egyedi ízekkel rendelkeznek. Hogyan is lehet főzni öntöttvas edényben? Remek ötleteket, praktikus tanácsokat recept ötleteket nézhet meg az itt látható videóban.

A rendkívül hőálló anyagnak köszönhetően használhatja a Santos edényt a tűzhelyen, de közvetlenül a láng felett vagy forró parázsban is. Az öntöttvas kiváló hőtartása és hővezetése állandó és egyenletes hőeloszlást biztosít. Az öntött alsó hornyok lehetővé teszik, hogy első osztályú “márkajelzést” kapjanak grillezett és sült ételei. De mártások, például serpenyős levekből is elkészíthetők a grillserpenyőben.

Az öntöttvas grill azonban még ennél is többet tud: A kiváló minőségű öntöttvasból készült, káros vagy helyettesítő anyagok hozzáadása nélkül a Santos öntöttvas edényben való sütés és főzés nem hasonlítható össze más anyagokkal. Ennek oka az első osztályú hőtulajdonságok, de az öntöttvas intenzív íze is.  A jellegzetes grillezett pörkölt aromák létrehozása mellett egy Santos öntöttvas edény egészséges mellékhatásokkal is rendelkezik:  az öntött serpenyőben lévő természetes patinának köszönhetően a grillezési és sütési folyamat során nagyrészt elkerülhető a zsírok és olajok bejutása. pozitív hatással van a koleszterinszintre. Ezen kívül edényeit természetes vassal dúsítják.

Az öntöttvas grill edény gyorsan és egyszerűen tisztítható forró vízzel és puha ruhával vagy konyhai papírral még akkor is, ha nagyon piszkos és szennyezett. Annak érdekében, hogy ne sértse meg az edény védőpatináját, mindenképpen kerülje a mosogatószer használatát. Kerülje a mosogatógépben történő tisztítást is.


További információk

Tömeg 5.2 kg
Méretek 34 × 24 × 14.5 cm

Santos_öntöttvas_edény_kezelési_útmutató_HU  Santos_öntöttvas_edény_kezelési_útmutató_HU

Érdekelhetnek még…