• grill serpenyő
  • AKCIÓ!
    Azonnal elvihető
  • grill serpenyő
  • AKCIÓ!
    Azonnal elvihető

Santos öntöttvas grill serpenyő

Original price was: 10,900 Ft.Current price is: 9,500 Ft.

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!
+ Szállítás rakodás díja a szállítási cím függvényében részletek itt

Öntöttvas grill serpenyő 25 cm

Grill kiegészítő oldalas sütő.
Gyártó: Santos
Cikkszám: 897160 Kategória:

Santos öntöttvas grill serpenyő

Öntöttvas grill nyeles serpenyő

Az öntöttvas edényben úgy grillezhet, süthet mint egy kemencében. Az ételt körkörösen éri a hő az edényben az öntöttvas kiváló hővezetési és hőátadási tulajdonságainak köszönhetően

– Lassú sütést kívánó húsok sütéséhez

– Grill serpenyő átmérője 25 cm, a nyéllel együtt 35 cm

Minőségi grill kiegészítőkkel élmény a kerti konyha, sikerre ítélt a grillezés.

A vastag edényfalnak köszönhetően az edény minden pontján egyenletes hőmérséklet alakul ki, így a benne készült étel nem tapad le, így használata igen egyszerű. A edényben ki tudnak alakulni a grillezésre jellemző kellemes pörkölt aromák.

Tisztán tartása könnyű és hosszú az élettartama. Soha ne tegye mosogatógépbe !

Első használat előtt a serpenyőt  forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra. Minden használat után mossa el, szárítsa meg, majd kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése végett.

Santos (Gusseisen) öntöttvas grillserpenyőben olyan ételek készíthetők, melyek  egyedi ízekkel rendelkeznek. Hogyan is lehet főzni öntöttvas edényben? Remek ötleteket, praktikus tanácsokat recept ötleteket nézhet meg az itt látható videóban.

A rendkívül hőálló anyagnak köszönhetően használhatja a Santos grillserpenyőt a tűzhelyen, de közvetlenül a láng felett vagy forró parázsban is. Az öntöttvas kiváló hőtartása és hővezetése állandó és egyenletes hőeloszlást biztosít. Az öntött alsó hornyok lehetővé teszik, hogy első osztályú “márkajelzést” kapjanak grillezett és sült ételei. De mártások, például serpenyős levekből is elkészíthetők a grillserpenyőben.

Az öntöttvas grill azonban még ennél is többet tud: A kiváló minőségű öntöttvasból készült, káros vagy helyettesítő anyagok hozzáadása nélkül a Santos grillserpenyőben való sütés és főzés nem hasonlítható össze más anyagokkal. Ennek oka az első osztályú hőtulajdonságok, de az öntöttvas intenzív íze is.  A jellegzetes grillezett pörkölt aromák létrehozása mellett a Santos grillserpenyő egészséges mellékhatásokkal is rendelkezik az elkészítés során: Az öntött serpenyőben lévő természetes patinának köszönhetően a grillezési és sütési folyamat során nagyrészt elkerülhető a zsírok és olajok bejutása. pozitív hatással van a koleszterinszintre. Ezen kívül edényeit természetes vassal dúsítják.

Az öntöttvas grill serpenyő gyorsan és egyszerűen tisztítható forró vízzel és puha ruhával vagy konyhai papírral még akkor is, ha nagyon piszkos és szennyezett. Annak érdekében, hogy ne sértse meg grillserpenyőjének védőpatináját, mindenképpen kerülje a mosogatószer használatát. Kerülje a mosogatógépben történő tisztítást is.


További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 35 × 25 cm

Érdekelhetnek még…