• Faház Domeo 10 kerti konyha
 • Hétvégi-faház-alaprajz-7015741-Domeo10
 • Kerti-ház-faház-Domeo10-homeoffice
 • szaunaházunk sarok illesztése
 • Szaunaház panoráma
 • Faház Domeo 10 panoráma kerti konyha
 • Faház Domeo 10 kerti konyha

Faház Domeo10 panoráma kerti konyha

8,480,000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!
+ Szállítás rakodás díja a szállítási cím függvényében részletek itt

Panoráma faház Domeo 10  890 x 590 cm / 44mm

Prémium napfényes kerti faház szaunaház vagy télikert hőszigetelt üvegezéssel. Igény esetén kerti homeoffice építés
Gyártó: Skan Holz

  Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

  Faház Domeo10 panoráma kerti konyha

  Faház Domeo10 panoráma kerti konyha / télikert

  Domeo 10-es panoráma faház  800 x 450 cm / 44 mm oldalfalakkal épülő masszív gerendaház / faház adatai:

  • Modern lapostetős faház külső sarokmérete (alapozási mérete ) 850 x 450 cm;  38,25 m2
  • + 120 cm-es eresz túllógással a teljes tető mérete 890 x 590 cm
  • Hőszigetelt 1 légkamrás termopan nyílászáró üvegezéssel !
  • Kiváló homeoffice kerti pihenő ház is lehet de akár szaunaházat vagy kerti konyhát is ki lehet alakítani a típusból
  • Eresztúllógások: elöl-hátul 120 – 30 cm; oldalt 20-20 cm, azaz a teljes tetőméret 890 x 590 cm  lásd : “Műszaki rajzok” fül alatti alapozási rajz
  • A faházat natúr, kezeletlen kivitelben szállítjuk.  A faanyag minőségmegóvása érdekében a szakszerű festés elengedhetetlen a hosszútávú kültéri használhatóság érdekében.    Minőségi Remmers festéket ide kattintva külön is rendelhet.
  • A faház nyílászárói termopan  ( 2 rétegű szigetelt ) üvegezéssel készülnek. A hőszigetelt üvegezés hőtechnikailag ugyan egy magasabb műszaki színvonalat jelent, de a faház ettől még nem lesz lakóház, azaz faházunkat 3-évszakos hétvégi háznak, szaunaháznak vagy fűtéssel kiegészítve télikertnek ajánljuk.
  • Bitumenes ragasztható KSK-M vízzáró tetőfedés  nem része az alap csomagnak, önnek  12# KSK-M itt látható tetőfedő anyagra lesz szüksége
  • Gerendaház bejárati ajtó mérete: 340 x 198 cm
  • Kész faház építés, home office vagy kerti konyha építés előregyártott faház anyagból, hatalmas terasztetővel. Igazi ékszer ez a sokoldalúan berendezhető faház a kertben.

  Helyszíni összeépítés és beüzemelés munkadíja a helyszíntől függően, egyéni megbeszélés alapján.

  Domeo 10 modern kerti ház több, mint egy klasszikus kerti ház! A kiterjedt üvegezésnek köszönhetően csodálatos kilátás nyílik a kertre, valamint sok fény jut be a szobába. Ez a modern faház ezért tökéletes pihenőnek, irodának otthoni munkavégzéshez vagy akár szauna helyiségnek. Egyszerűen tökéletes hely a visszavonuláshoz. Rendelje meg új, 2450 cm oldalfalmagasságú, válogatott északi lucfenyőből készült DOMEO 10 kerti házát webáruházunkból még ma.

  Megszámolni is nehéz, hányféleképpen lehet hasznos egy faház / homeoffice a kertben. A kisebbekben tarthatunk szerszámokat, sporteszközöket, a fűnyírótól a grillig elhelyezhetünk mindent, ami korábban a garázsban vagy a ház különböző pontjain foglalta az értékes helyet, az olyan dolgokat, amelyeken ki tudja hányszor estünk már át, és mindig megfogadtuk, találunk nekik valami jobb tárolási módot. Akinek azonban gazdagabb a fantáziája, nagyobbak az elvárásai, nem kell, hogy megálljon itt. Fából építhetünk olyan gerendaházakat is, melyekben egy kisebbfajta lakást is berendezhetünk – ideális lehet egy ilyen a kisebb, hétvégi telkekre, de akár a gyerekeknek is, hogy nyaranta saját kis kunyhót kaphassanak.

  Kérjen ajánlatot szaunaház építésére is.  Ebből a dekoratív, nagy üvegfelületekkel rendelhető faházból kiváló szaunaház is kialakítható. Beépíthető  finn szaunáink közül ide kattintva tud választani

   

   

  További információk

  Tömeg 4410 kg
  Méretek 890 × 590 × 258 cm
  Telepítési feltételek

  Vasalt betonlemez alap építése javasolt hőszigetelt dobogóval.

  A szaunaház felépítésének alap feltétele egy megfelelő teherhordó felület kialakítása, amely vízszintes és sima. Ennek leginkább egy 10 cm vastag vasalt betonlemez alap készítésével tudunk megfelelni, amelybe javasolt, 380V-os földkábel kiállást is elhelyezni, hogy később ne kelljen a betont vésni.

  Műszaki-dokumentáció-faház-Domeo10  Műszaki-dokumentáció-faház-Domeo10

  Műszaki-rajz-nyílászáró-Domeo10  Műszaki-rajz-nyílászáró-Domeo10

  Termékadatlap-faház-Domeo10-antracit  Termékadatlap-faház-Domeo10-antracit

  Az összeszereléshez  3 emberre és 2-3 napra lesz szüksége.  A faházakat minden esetben stabil vízszintes és sima teherhordó felületre kell építeni a tartósság érdekében. Javasolt 10-15 cm vastag vízszintes (!) betonlemez  vagy térkövezett felület a faház építéséhez.  A kiszállításra kerülő lapra-szerelt natúr, kezeletlen faanyag előregyártott, melyet az összeszerelési műszaki rajz szerint kell összeépíteni.  Az alap ajánlat a faanyag festéséhez szükséges festékeket és tetőfedő, bádogos anyagokat nem tartalmazza, de opcionálisan meg tudja tőlünk rendelni ha szeretné.

  Érdekelhetnek még…