Pizzaforgató sütőlapát Gozney
Pizzaforgató Gozney sütőlapát
Hasznos grill kiegészítő, különösen pizza és pékáru sütéséhez.
Hogyan érdemes használni? Kattintson ide egy rövid pizzalapát ismertető videóért.
Forgassa meg a pizzát, mint egy profi
Elő sütés a kemencében Pluhár Lacival
Oldalsó hőforrással – mint a Gozney Dome pizzasütő – a pizzát sütés közben forgatni kell, hogy egyenletes barnulást biztosítson. Ehhez a hagyományos pizzahéjjal a forró pizzát a héjával együtt a nyíláshoz kell húzni, és az ujjaival el kell forgatni. Ez kényelmetlen, átmenetileg csökkenti a pizza hőmérsékletét, és fennáll az ujjak megégésének veszélye.
A Gozney professzionális pizzaforgató sütőlapátjával biztonságos távolságra és egyetlen kézmozdulattal megforgathatja a pizzát – és okos kiegészítője a szokásos pizza kiszolgálónak. A megfelelő csavar a Gozney pizzalapáttal, a “ Turning Peel” lehetővé teszi, hogy a pizzát a sütőben hagyja a sütés során, ami azt jelenti, hogy a héja egyenletesen megemelkedik és megsül. A pizza alapja is kevésbé valószínű, hogy megég, mert a pizza ugyanazon a ponton van elforgatva az alapon, és időnként könnyen ellenőrizheti a pizza alját. A forgató a kész sült pizza kiemelésére is alkalmas, mivel a szokásos pizzakiszolgálónak le kell hűlnie a következő pizzához, mielőtt ráhelyezi a nyers pizzát.
Egy kis gyakorlással gyorsan rászokhat a dologra, és lenyűgözheti barátait és családját professzionális trükkökkel és tökéletesen sült pizzával.
Pizzaforgató sütőlapát praktikus jellemzői:
- A fogantyú elülső része mozgatható – így szilárd tartást és tökéletes fogást biztosít mindkét kezével.Ideális a könnyű kezeléshez és a tökéletes fogáshoz pizza és egyéb pékáruk sütéséhez
- Lehetővé teszi a pizzák könnyű manőverezését a sütési folyamat során
- Masszív, kiváló minőségű rozsdamentes acél
- Hosszú fogantyú a megfelelő távolság és a biztonságos munkavégzés érdekében
- Csúszó fogantyúrész a stabil tartásért
- Nélkülözhetetlen eszköz a professzionális pizza készítők számára
- Alkalmas a Gozney Dome kemencéhez és más nagyméretű pizzasütőkhöz is
Minden pizza készítő számára kötelező darab A pizzahéj nélkülözhetetlen alapja a pizza elkészítésének Gozney Dome-jában vagy más nagy pizzakemencében. A nagy lapátfelület lehetővé teszi, hogy még a nagy pizzadarabokat is ügyesen szállítsa a sütőbe, míg a 60 cm-es nyélhossz mindig garantálja a szükséges távolságot. A kemény eloxált alumínium különösen strapabíró, robusztus és csúszós – így a megtöltött tésztát teljesen sértetlenül helyezheti a forró pizzakőre.