Akció!
 • Weka medence építése fából különböző méretekben
 • Medence Trinidad 593/1 -
 • Medence Trinidad 593/1 -
 • Weka kerti medence építés fából
 • Medence Trinidad 593/1 -
 • Fából épülő kerti medencék rendelhetők A Wekától.
 • Medence Trinidad 593/1 -
 • Medence Trinidad 593/1 -

Medence Trinidad 593/1

655,000 Ft 599,000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Gerendavázas kerti medence 7,5 m3 kisgyerekes családoknak.
Minősített, bevizsgált felszín feletti Weka medence építés.

Medence szállítást építést a megrendeléstől számított legalább 4-5 hétre javasolt előre tervezni.
Gyártó: Weka
Cikkszám: 593.3131.00.00 Kategória:

Medence Trinidad 593/1

Weka TRINIDAD gerendavázas kerti  medence
Alap méretek:
Lábazat mérete
[cm]
Alapterület
[m²]
Oldalfal magasság
az alaptól
[cm]
Ajánlott
vízszint
[cm]
Max.
vízmennyiség
[liter]
 
310 x 310
 
 
 9.6
 
116
 
105-110
 
7.500
 

Általános információk:

 • Stabil építésű, telített  gerendából készült 45 mm vastag kerti medencetest.
 • Minden farész gyalult fenyőfából, mélynyomásos impregnálással (telítéssel )  készül a DIN 68800 szabvány szerint
 • 45 mm vastag telített gerendaváz, nút/féder illesztéssel
 • Fontos: ez a típus homokszűrő berendezés és technikai helységet nem tartalmaz, de igény esetén hozzárendelhető lásd: fotókon
 • Maximálisan feltölthető térfogat:  7,5 m3

Technikai felszereltség:

 • 12 V-os vízszűrő berendezés  (egyszerű papírszűrős kivitel )
 • fóliaalátétként textilfátyol geotextil
 • 0,6 mm vastag medence-fólia
 • A képen látható kétágú medence lépcsővel együtt szállítjuk Önnek házhoz
 • Szükséges tömlőkkel, kötő idomokkal együtt

Medence építésről bővebben itt: medence építéssel kapcsolatos gyakori kérdések

Talajfelszín felett épített medence előnyei:

 • Magas talajvízszint esetén is könnyen megépíthető
 • Nagyságrenddel olcsóbb a kivitelezés, mintha földbe süllyesztett kivitelű medence épülne
 • Kisgyerekes családok esetén fontos a biztonság. A gyerek nem tud beleesni a medencébe !
 • Ha néhány év múlva mégis megunják, vagy elköltöznek, a medence szétszedhető és újra összeszerelhető egy másik helyszínen.
 • A medence természetes fa gerendaváza minden kertben jól néz ki és harmonikusan illeszkedik a környezetbe.

Fenti ár homokszűrő berendezés és technikai helység nélkül értendő !

Komolyabb Midi homokszűrő berendezéssel gépészettel és technikai helységgel együtt is megrendelhető a medence +199.000 Ft felár ellenében.

Az eredményesebb és jobb minőségű víztisztítás érdekében, kérjük tekintse meg homokszűrő és UV-lámpás víztisztító berendezéseinket a kiegészítők között ide kattintva: medence kiegészítők

Az egyik leginkább ajánlott kiegészítő víztisztító berendezésünk UV-C germicid lámpánk, amely nagy mértékben  megkönnyíti, kényelmesebbé teszi a víz tisztán tartását.

Helyszíni összeszerelés, beüzemelés és megannyi kiegészítő berendezés összefoglaló táblázata a “Műszaki rajzok” alatti fül alatt található.

Kerti medencére sokan vágyunk a nyári hónapok alatt, de a kivitelezés költségei és kertünk felforgatása miatt könnyen ellenállunk a csábító vágynak.
Van azonban olyan medence építési lehetőség is, amely a felfújható műanyag medencék világán messze túlmutat, kertünkbe a természetes gerendavázával jobban belesimul és még a pénztárcánkat sem terheli meg annyira, mintha betonvázas süllyesztett medencét építenénk.
Ez a medencetípus a talaj felszíne fölött épül, akár egy gerendaház.

 

 

További információk

Tömeg 382 kg
Méretek 310 × 310 × 116 cm
Telepítési feltételek

A megfelelő alapozás: 10 cm-es vasalt betonlemez vagy döngölt, szakszerűen tömörített sóderágy. Betonlemez készítését is vállaljuk ha kéri 12.000Ft/m2 ártól helyszíntől függően. Praktikus a helyszínre kivezettetni villanyszerelővel egy egyfázisú földkábelt is a gépészet részére.

Medence téliesítése  Medence téliesítése

Trinidad Medence árak+díjak 2018  Trinidad Medence árak+díjak 2018

Medence építés / kivitelezés kívánság szerint: 1., Megfelelő fogadó felület, alapozás kialakítása. Javasolt alap: 10-15 cm döngölt sóderágyon 10 cm vasalt simított betonlemez.   A betonlemez legyen vízszintes (hiszen a medencében a víz mindig vízszintes lesz ) és legyen sima.  Helyszíntől függően kérheti az alapozás is tőlünk: lásd összefoglaló táblázatunkban 2., Az alapozást követő 1-2 héten belül felépítjük kertjében a kiválasztott medence típust. A kivitelezés általában 2 munkanap. 3., Kiegészítők  tetszés szerint választhatók valamennyi medencénkhez: napozó teraszoktól a felületkezelési munkákig. Amennyiben a kivitelezés  összefoglaló táblázatában látható munkafázisokon túli egyéb munkákat is szeretne megrendelni, úgy azt az építési  helyszín függvényében egyedileg tudjuk megbeszélést követően árazni. 4., A medence üzemeltetése:  medencéink mindegyike fel van szerelve a megfelelő víztisztító makro szűrőkkel (homokszűrő )  A makro szűrők csak a lebegő szennyeződést tudják lefölözni (skimmer) a víz biológiai tisztításához vízkezelő vegyszerekre is szüksége lesz, melyet a medencéink átadásakor szintén biztosítunk az induláshoz:  pH beállítás, algátlanítás, a szemmel nem látható szennyeződéseket a makroszűrő (homokszűrő) által felfoghatóvá kell alakítani pelyhesítő anyag adagolásával - pelyhesítés valamint a megfelelő klór (Cl) szintet kell beállítani és folyamatosan pótolni. Fontos: a vízkezelő vegyszerek pontos mennyisége előre nem definiálható, hiszen a szükséges felhasználási mennyiségek sok változótól függnek úgy mint a hőmérséklet, a víz keménysége, a pH-érték valamint a használat módja és mennyisége. Az opcionális kiegészítők között szereplő UV-C germicid lámpa beszerelése erősen ajánlott, melynek segítségével a medence víz tisztán tartása sokkal könnyebbé válik és a szükséges vízkezelő vegyszerek mennyisége akár nagyságrenddel is csökkenhet. A homokszűrő tetején található keverőszelep (fekete színű elfordítható kar) segítségével lehet a medence vízének áramlási irányát szabályozni és a kiülepedett szennyeződések felporszívózásához a porszívó üzemmódot beállítani.Trinidad Medence árak+díjak 2017 FONTOS: a szivattyú szárazon járását mindenképpen kerülni kell, azaz a rendszert légteleníteni szükséges. Porszívózás megkezdése előtt a porszívó csövét engedjük fel vízzel, hogy a szivattyúnk ne levegőt szívjon !  

Érdekelhetnek még…