• Weka_faház_oldaltetővel_126.3024
 • Weka 126-os faház fatárolóval szürke-fehér
 • Faház fatárolóval Weka 126.3024
 • Faház fatárolóval antracit fehér Weka 126
 • Szaunaház oldalfal csomópont
 • Szerszámtároló faház svédvörös Weka 126.3024
 • Padlózattal épített faház kivitel
 • Faház ajtó mérete
 • Faház fatárolóval Weka lapostetős 126-os kivitel

Weka faház 126 designhaus fatárolóval

1,180,000 Ft1,580,000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!
+ Szállítás rakodás díja a szállítási cím függvényében részletek itt

Prémium Weka design faház 126-os típus 150cm-es fatárolóval, választható méretben és színben. Kerti pihenő faházak gyártása forgalmazása.

Gyártó: Weka

  Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

  Cikkszám: 126.3030.40201-1 Kategória:

  Weka faház 126 designhaus fatárolóval

  Weka faház  Chillout pihenőház fatárolóval

  28 mm vastag oldalfalak;  19 mm tömörfa-tetővel és tömörfa-padlóval

  • Kerti tároló/pihenő faházunk külső alapozási sarok mérete  295 x 240 cm + 150 cm fatároló vagy  295 x 300 cm + 150 cm fatároló. A kívánt méretet és színt kérjük a fenti kép melletti méretválasztó gombbal jelölje ki.
  • Weka kerti szerszámosház modern, minimalista lapostetős ház kivitel. Természetesen a tető hátrafelé lejt, azonban az oromdeszkák miatt optikailag vízszintesnek látszik a tetőszerkezet.
  • Választható gyári színek, előre lefestett faházat is rendelhet az alábbiak szerint:  Natúr kezeletlen vagy előre festett szürke ( RAL7040) vagy antracit szürke-fehér ( RAL7016) vagy svédvörös-fehér ( RAL3011) színek közül is tud választani. / Festés = külső festés !/
  • Igény szerint tetszőleges méretű terasszal is bővíthető a szerszámosház oldal irányban akár 2 db 300 cm-es terasz is rendelhető.  Ajánlatunk a terasz padlózatát és a terasz hátfalát nem tartalmazza ! Opcionálisan rendelhető természetesen a faházhoz terasz hátfal és terasz padló burkolat is kültéri, telített mikrobordázott fa padlóval
  • Alap esetben bitumenes tetőborítással szállítjuk a csomagot. Végleges tetőfedéshez KSK-M ragasztható tetőfedő anyag ajánlott.
  • A kisebb méretű faházhoz 4#,  a nagyobb méretűhöz 5#  KSK-M tetőfedő anyagra lesz szükség
  • Tetőkiállás hátul 25 cm
  • Szerszámos ház tető túlnyúlás a bejárati falsík fölött 50 cm.    Eresz magassága elöl 249 cm
  • A faházat az összes szükséges szerelékkel, nyílászárókkal, padlóval szállítjuk Önnek lapra-szerelten házhoz.
  • Tokozott kétszárnyú extra magas ajtajának mérete: 165 cm x 194 cm;  Az ajtó hengerzárral, kilinccsel, 3db kulccsal együtt kerül kiszállításra
  • Kerti tároló alap esetben natúr kezeletlen faanyaggal, lapra szerelten kerül kiszállításra.
  • A fotón látható fotóktól eltérően tükör-szimmetrikusan is összeszerelhető az épület, azaz a terasz lehet jobbos vagy balos is, sőt akár több terasztető is összeépíthető a faház mellé folytatólagosan
  • Weka kerti tároló építéséről ide kattintva tekinthet meg egy rövid videót.
  • Fontos, hogy az építéshez megfelelő teherhordó képességű vízszintes és sima alapfelület álljon rendelkezésre. Faház alapozásról ide kattintva olvashat részletesen.

  Helyszíni összeépítés díja a helyszíntől és a kiválasztott faház méretétől függően, egyéni megbeszélés alapján.

  *a garancia kizárólag a faanyag szakszerű felületkezelése esetén érvényes.    Kezelje a faanyagot minőségi, német lazúrral. A tucatnyi  szín közül ide kattintva választhat festéket

  Az összes szükséges szereléket tartalmazza az egységcsomagunk, valamint részletes összeszerelési útmutatót is mellékelünk amely alapján lépésről lépésre összeszerelhető a kész faház. Amennyiben az építést, tetőfedést, festést is szeretné megrendelni, azt a helyszín függvényében tudjuk megbeszélni. Kérjen ajánlatot akár teljes kivitelezésre.

  Minőségi lapostetős  szerszámtároló kész ház építés  igény szerint akár A-tól Z-ig.

  Alap esetben a szerszámtároló faházat lapra szerelten, natúr kezeletlen állapotban szállítjuk házhoz Önnek.

  Szinte nincs is olyan kertes ház ahol ne lenne szükség egy kerti tárolóra. Egy fa kerti szerszámosház praktikus tárolóhelyként szolgál tucatnyi kerti szerszámtól a kerékpárokig mindennek, amit nem szeretne szem előtt hagyni.Valamennyi tárolónk típustervek alapján előre gyártott, egalizált méretben készül a könnyű otthoni összeállíthatóság érdekében. Szállítás lapra szerelt csomagolásban, lefóliázva, az összes szükséges szerelékkel és műszaki rajzzal, összeszerelési útmutatóval együtt történik. Az oldalon látható fotók minden esetben a saját termékeinkről készültek!

  Ajánlatunk nem tartalmazza a terasz fa burkolatát !      Terasz burkoláshoz ötletet itt talál: Fa terasz építés

  Kérjen ajánlatot szerkezetépítés, festés, bádogozás, terasz építés stb. munkákra is.

  Varázsoljon Ön is rendet a kertjében, tegye ezt a méltán népszerű faházak segítségével! Ezek az építmények számos lehetőséget rejtenek magukban, hiszen többféle felhasználási lehetőségre is alkalmasak. Nem pusztán a klasszikus szerszámtárolást rendelhetjük hozzájuk, hanem attól függően, hogy mekkora méretet választunk, alkalmazhatjuk őket akár garázsként, vagy hétvégi pihenőként, esetleg megteremthetjük általuk az otthoni home office lehetőségét is.

  Minden kertes házban rengeteg olyan dolog fordulhat elő, melynek meg kell oldanunk a tárolását akár rendszeresen, akár időszakosan. Ebben a kategóriában megtalálhatja azokat az egyszerűen megépíthető, előregyártott elemekből készült fa szerszámtárolókat, amelyek megkönnyítik ezt a feladatot.

   

   

  További információk

  Tömeg 1045 kg
  Méretek 645 × 350 × 226 cm
  Méret

  295 x 240 cm+150 cm fatároló, 295 x 300 cm +150cm fatároló

  Szín

  antracitszürke-fehér, natúr kezeletlen faanyag, svédvörös-fehér, Szürke

  Előre gyártott elemekből épülő, lapraszerelt szerszámtároló design faház. A csomagolásban minden szükséges szerelék és részletes összeszerelési útmutató található amely alapján bárki össze tudja szerelni vagy szereltetni faházunkat. A faház telepítéséhez vízszintes és sima betonlemezre vagy térkövezett felületre van szükség annak érdekében, hogy a faház szakszerűen és időtállóan összeépíthető legyen.A tetőfedéshez KSK-M ragasztható tetőfóliát ajánlunk, melyet könnyű felrakni és alacsony hajlásszögű tetők esetén ez biztosítja a tetők vízzárását. További kiegészítők, orombádogok esővíz elvezető csatorna is rendelhető a kerti házhoz.

  Ajánlott kiegészítők

  Érdekelhetnek még…