Egy új felfedezésre váró márka a kertben – a Biohort szerszámtároló

A kerti munkában jártas emberek sem biztos, hogy ismerik, hiszen nem olyan régóta van jelen a piacon a Biohort szerszámtároló, amely sokoldalúságával és nagy időtállóságával hívja fel magára a figyelmet.

Szerencsére azzal egyidejűleg, hogy életünk egyre nagyobb területét lefedi az online világ, és a tevékenységeink nagy részét már a mobiltelefonon vagy a számítógép végezzük, úgy vehető észre egy olyan tendencia, miszerint nő az igény a természetben való minél tartalmasabb és hosszabb idő eltöltésére. Egyre többen költöznek vissza vidékre, vagy beruháznak egy kisebb telekbe, vidéki faházba, ahol a nagyvárosok zajától néhány napra, hétvégére elvonulhatnak.

A multifunkcionalitás mára már kulcsfontosságú szempont

Vannak embertípusok, akiknek egyszerűen nem megy a minimalista életszemlélet, és hiába igyekeznek selejtezni, szortírozni, a házban és a kertben lévő eszközök mennyisége nem csökken. Persze ez annak is lehet a következménye, amikor valaki kellően sokoldalú, így a különféle tevékenységei mind-mind más típusú kellékeket igényelnek.

Egy sokoldalú embernek sokoldalú bútorokra és tárolókra van szüksége, amelybe mindent, amire csak szüksége van a kertben, el tud pakolni, így például szerszámgépeket, kisebb és nagyobb kézi szerszámokat, de egy autószerelésben gyakorlott ember a járművéhez kapcsolódó alkatrészeket, míg egy sportember a téli, nyári sporteszközeit rejtheti el benne.

Igazán multifunkcionálisnak mondhatók a webáruházunk fém Biohort szerszámtárolói, amelyek különböző méretük miatt kerti házként is alkalmazhatók. Természetesen szerszámtárolónak a kisebb méreteket szokták igénybe venni, de egy kerti ház vagy tároló esetében a felhasználási területek száma végtelen.

Biohort polc szett AvantGarde

A fém elnyűhetetlen

Bútoraink általában fa, fém vagy műanyag alapanyagúak. Mindegyiknek megvan az előnye, illetve van, aki az ízléséhez vagy a kert stílusához igazítja a kerti bútorok és kiegészítők beszerzését. A három alapanyag közül mindenképpen a fémről mondható el, hogy a leginkább időtálló, cégünk 20 év átrozsdásodás elleni védelemmel látja el az építményeit, és a garanciát is 20 évre biztosítjuk.

A Biohort gyártó termékei többféle méretben elérhetőek nálunk, így az AvantGarde fém szerszámtároló is, amely esetében 8 különböző összeállításból lehet választani. Ez a fémből készült ház felül praktikus akrilüveges tetőablaksorral rendelkezik, így nem kell félni, hogy nem jut be elegendő fény a belső térbe. Az ajtó három ponton záródó és a kilincs is rozsdamentes, de ami szintén nagyon fontos, hogy ez a Biohort szerszámtároló nem csupán esőnek, napsugárzásnak áll ellen, hanem az akár 150 km/h-s szélnek is.

 

A Biohort szerszámtároló kiegészítői

A tárolásnak fontos részei maguk a kisebb tárolók, polcok, állványok is, amit webáruházunkból szintén beszerezhet. Ilyenek például a kerékpártárolók vagy állványok, a különféle fém polcok, de akár anyagában szintén passzoló fém ládákat is lehet nálunk vásárolni. De maguk a fém tárolók is tartalmaznak már néhány elemet, ilyen a beépített ereszcsatorna, 2 darab állvánnyal, 4 darab eszköztartó, amelyek ásó, gereblye, kerti tömlő felfüggesztéséhez nyújtanak segítséget, valamint 2 szerszámtartó az ajtószárnyakra szerelve.

Mi bizony nem vagyunk egy szokványos webáruház. Nálunk a személyes vagy telefonos tanácsadás és segítségnyújtás éppúgy része a munkafolyamatainknak, mi elérhetőek vagyunk!

Ha az összeszerelési útmutató ellenére is bárhol elakad, nyugodtan keressen minket, és biztosan találunk választ kérdéseire, problémáira! Sőt, igény esetén az összeszerelésben és az üzembe helyezésben is tudunk támogatást nyújtani.