Mobil kemence és beépített kerti kemence is építhető előre gyártott tűzterünkből
Kerti konyhákba építhető kemence tűztérKerti pavilonba épített kemenceKerti kemenceKenyérsütés kemencébenKemencében sült kifli 2Kemencében sült kifli 1Kemencében sült csülökKemence tűztér beépítveKemence nyitott konyha kerti konyhaKemence kialakítás DerecskeKemence hordozható mobil változatBúbos kemence mobil kemence tűztérrelParázs a kemencében, a fatüzelés szépségeVendéglátós kemence hasznosítás

Kemence tűztér mobil kemence építés

335,000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Mobil kemence tűzterek 80 x 90 cm-es mérettől  123 x 125 cm-es méretig. Családi sütés-főzéstől a vendéglátós igényeket is kiszolgáló kemencéig.

Raktárról azonnal szállítható kemencék. A beépítést legalább 3-4 hétre előre kell egyeztetnünk !
Cikkszám: M123 Kategória:

Kemence tűztér mobil kemence építés

Mobil kemence vagy tetszés szerint tűztérként is beépíthető előre gyártott kemence tűzterünk lerövidíti a kerti konyha építés idejét, a könnyű szállíthatóságot szem előtt tartó ügyfelek részére pedig kész mobil “konyhát” ajánlunk.

Kemence építés megkönnyítésére javasoljuk előre gyártott tűzterünket. A különböző méretekben készülő mobil tűzterek könnyen áttelepíthetők, szállíthatók és be is építhetők, akár egy kandalló tűztér.

Az előre gyártott kemence tűztér dupla fallal készül, melynek előnye a kiváló hőtartás és a felülről sütés biztosítása a visszasugárzott hőnek köszönhetően.

A dupla falak közötti 10cm-es rés gránit őrleménnyel kerül feltöltésre, amely kiváló hőtartó.

Annak érdekében, hogy a kemence szükség esetén hordozható legyen a gránit őrlemény leereszthető, így a kemence könnyebben szállítható.

Elő-kéménnyel együtt: a hatásos füst elvezetés érdekében, így a beépített változatok esetében a fehérre meszelt burkolat vagy fal sem kormolódik össze.

Valamennyi típus bevizsgált, minősített darab !

Kedvcsináló videó itt: sütés főzés kemencében bemutató video

 • A kemence hatásfokáról néhány szó:
  • Felfűtés 10-12 kg száraz fával 50-60 perc
  • Felfűtött kemence sütőterének visszahűlése 100 C fokra 2-3 óra (10C fok külső hőmérséklet esetén)
 • Rendelhető kemence méretek:
  • M1 típus  100 x 100 cm / sütőtér 78 x 78 cm;  540 kg  Egyszárnyú  ajtóval
   • bruttó: 410.000 Ft
  • M2 típus  123 x 125 cm / sütőtér 102 x 102 cm;  860 kg  Kétszárnyú ajtóval, vendéglátós, erősített kivitel

   • bruttó: 510.000 Ft
  • M3 típus  80 x 90 cm / sütőtér 60 x 70 cm;  460 kg  Családi méret
   • bruttó: 335.000 Ft

A fűtés és a sütés egyazon térben történik, azaz a felfűtött sütőtérben az izzó parazsat szét kell tolni, vagy szükség esetén ki lehet húzni, majd a sütésre előkészített edényeket ezt követően kell elhelyezni a kemencében.

A kemencében nemcsak húsféléket de akár a lekvártól a levesig minden megfőzhető, megsüthető.

Minden kedves megrendelőnk ajándékba kap a kemencéhez egy szakácskönyvet, amelyben több tucat recepttel és 160 fotóval bemutatjuk a kemence sokoldalú használhatóságát. Az egyes fogások elkészítésében mesterszakács segítette munkánkat.

Vendéglátósoknak erősített kivitelben kétajtós kemencéket akár bérbe is tudunk adni.   Érdeklődjön, kérjen ajánlatot !

A beépített tűzterek esetében gyakorlatilag csak a kemence ajtaja fog látszani, a burkolatok kialakításának pedig csak a fantázia szabhat határt. A beépítéshez használhat könnyen vágható Ytong téglát + végtelenül sok kőburkolatot vagy szeletelt téglát is, attól függően, hogy milyen környezetbe szeretné kemencéjét beilleszteni.

Amennyiben a beépítéssel és a kerti konyha kialakításával nem szeretne Ön vesződni, kérjen ajánlatot, és a részletek leegyeztetését követően megépítjük nyitott konyháját, kemencéjét akár kerti pavilonnal együtt is  A-tól Z-ig.

További információk

Tömeg360 kg
Méretek80 x 90 cm